NYÅR

 
Det här blir sista inlägget för 2012. Allting i början av dagen SÖG, men nu är jag taggad och har löst det mesta ändå. Får se hur det gå ikväll. Hoppas ni får en jävligt bra kväll med massa fästilgheter. Pusspuss

PINK TRAINING

Är så himla trött efter dagens träning. Gick ut klockan ett imorse och kom hem vid fem. Har gjort lite allt möjligt och nu känns det som att jag kommer somna när som helst haha! Blir alltid så extremt trött och hungrig efter ett träningspass. Igår hade jag träningvärk i hela magen vilket kändes väldigt bra för då vet jag att jag har gjort det bra. Hade tänkt i framtiden göra inlägg om min veckans träning och sen ge lite tips på träning, låter det bra?
 

TRÄNING

Godmorgon! Har försökt att vakna sedan halv elva men det gick ju inte så bra utan vaknade istället en och en halv timme senare. Kom därimot på att det kanske var bra med tanke på att nu hinner jag ut i som tre varmaste soltimmarna, så underbart med sol! Just nu sitter jag och käkar frukost med lite ljus på men ska snart börja göra mig iordning för att gå ut och träna. Kommer med fler intressanta inlägg när jag kommit tillbaka. Håll utkik! 
 
Gamla bilder på mig och ser sjukt ful ut hehe.
http://distilleryimage2.s3.amazonaws.com/dae26b9680a011e1af7612313813f8e8_7.jpg

ATM + SKRÄCKFILM

NAILS

 
Fick två stycken super fina nagellack i julklapp som jag idag försökte mig på. Testade igår men det var verkligen sjukt svårt men idag verkade jag lyckas. Det jobbiga var att om man vill ha mycket glitter måste man ta ganska mycket nagellack men man vill ju samtidigt inte att det ska bli ett super tjockt lager på naglarna så det aldrig torkar... Men jag tyckte iallafall att det ena (som jag bara har testat) var superfint!

FRÅGOR & SVAR

Fick en kommentar sokm jag tänkte svara på! Kan förövrigt säga till er andra också att om ni har någon fråga så är det bara att ställa den bland kommentarerna!
 
Q - Hej Amanda! Ville bara börja med att säga att din blogg är sjukt bra och att jag följer den varje dag! :)

Har några frågor också som jag hade hoppats på att du skulle svara på,
1. Varför flyttade ni till spaninen?
2. Går du på någon internationell skola där?
3. Hur har du skaffat vänner där?
4. Var brukar du köpa din kläder och smycken?

Kraaam, ha en fortsatt bra dag ♥
 
A - Först och främst vill jag säga tack så jätte mycket! Blir så himla glad!
1. Varför jag flyttade till Spanien var för att det alltid vart en dröm för min familj! Vi har varit så himla trött väldigt länge på kylan och känner att värme får oss att må bra. Sen finns det även fler personliga själ.
2. Jag går inte i skolan just nu för jag kan tyvärr inte börja förens September... Men jag har bestämt mig för att jag kommer att börja i en spansk skola med andra spanjorer för att lära mig så mycket som möjligt!
3. Ja jag har några och vissa som man känner igen samt pratar med när man går ut och så men skulle inte säga att jag har så många direkt. Det är inte så speciellt enkelt att bli kompisar med många när man inte går i skolan men har haft tur att få träffa en person som hjälper mig väldigt mycket här nere iallafall. Dock längtar jag väldigt mycket till skolan.
4. Det är faktsikt väldigt blandat. I sverige brukade jag shoppa på Zara, H&M, NK (räknar det som en affär), Hollister osv. I spanien köper jag saker på El corte ingles, små butiker och ibland på Primark bara för att det är sjukt billigt haha.. Smycken är ofta sånt jag av någon anledning alltid har haft, fått väligt mycket av kompisar, föräldrarna och släktingar, men även de handlar jag på småbutiker här om det är någonting jag gillar.
 
Vart ett väldigt långt svar känner jag haha, men hoppas du blev nöjd med det! Kram på dig.
 

DAGENS

 
Haha ser sjukt stel ut och har förövrigt inte alls någonting speciellt på mig! Men tänke att det kanske var intressant för mina läsare! Men lovar att göra bilderna lite finare tills nästa gång! Haha pusspuss på er.

+ TRÄNING

 
Fyra sunkiga mobilbilder från idag.

WORK IT

 
Jag har alltid gillat att träna, jag mår så mycket bättre både fysiskt och psykiskt när jag gör det så därför har jag den senaste tiden börjat ta tag i träningen igen, dock inte mer än hemma övningar. Jag bor precis vid vattnet så tog mig ut idag och pw precis vid vattnet till ett utegym denna morgon, kanske inte det bästa jag någonsin gjort men det duger absolut för mig. Förut har jag alltid varit intresserad av att bli musklig men har nu ändrat mig totalt och vill bli mer slim och inte ha några stora tydliga muskler. Är faktsikt väldigt taggad även fast jag vet att lagsport alltid har varit min typ av träning, jag går ju varken i skolan eller har något jobb fram tills efter sommaren så det passar mig alldeles perfekt! Taggad till tusen ♥

+ DAGEN

Så liten och blind...
 
Hej på er! Idag har jag varit ute och fixat lite nödvändiga saker, resten av tiden har jag spenderat framför datan och lyssnar på musik. Nu hade jag tänk att kolla på Sinister, har hört att det ska vara en bra skräckfilm men är sjukt rädd av mig så får se om jag klarar av att kolla på hela! Laterooo

Du sjöng för mig och frågade vad jag önskade mig mest av allt.

Jag svarade någonting annat då men nu vet jag att jag skulle ha sagt dig.
 
http://24.media.tumblr.com/c24981537eb903a60b841fe1cacd2fff/tumblr_mew3a0luEk1rn1dsgo1_1280.jpg

LOVE

WANTED

 
Vera Moda - Ralph lauren - Odd Molly

GODNATT

Stel bild på mig.

RANDOM WANTS

Är så himla trött på alla mina kläder. Känner att jag behöver både mer färg och nytt fram till våren samt sommar. Nedan ser ni saker jag inte skulle tacka nej till!
 
RANDOM WANTS
 

Att du ligger med nån annan betyder ingenting alls. Och du kan göra vad du vill, för du betyder ingenting.

Du skrev häromdan att du saknade mig
Att det känns lite tomt i din säng
Men jag hörde av folk att du hatar mig
Och därför undrar jag lite hur du tänkt

2012

Haha, ser jätte liten ut. Jag i början av året.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp.
 
Hur har ditt 2012 varit? Har varit både väldigt bra och väldigt dåligt. Många gånger under året jag totalt brytit ihop och andra gånger skrattat så tårarna rinner.
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Man kan ju hoppas! Men mitt liv har blivit så mycket bättre sen jag kom hit och är så sjukt mycket lyckigare så ja, jag hoppas verkligen.

Blev du kär i år? Alltså, jag har nog aldrig varit riktigt kär. Men jag har ju haft ett förhållande som visserligen inte höll länge men jag antar väll det. Kärlek är så komplicerat så jag håller mig oftast långt ifrån det.

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? Inget speciellt.

Vad är din största framgång 2012? Jag har blivit en ny person och mycket mognare. Det känns som om jag har hittat mig själv och skitit i personer som jag inte behöver i mitt liv. Sen har jag även börjat jobba vilket jag tycker är någonting bra.

Bästa köpet? Oj va svårt. Vet flera gånger jag sagt "åh är så glad att jag köpt det här, det här är nog mitt bästa köp". Men älskar min kabelstickade gant tröja, min DKNY väska och det är någonting jag även köpt för mina egna pengar (lön är kul ändå.)

Vad spenderade du mest pengar på? Sprit, mat, kläder säkert.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Självklart! Mycket som har fått mig att bli glad.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? Oj va svårt, är ju så många låtar men: hungry hearts, där palmerna bor, pursuit of happiness, heads will roll, jag vill ut, ortens favoriter, ingenting står över mig, stora trygga vargen, Llove osvosv, finns tusentals!

Vem har du umgåts med mest? Svårt... Umgåts med massa olika!
 
Dynamites.

Bästa minnet från 2012? Finns alldeles för många för att välja en, men sommaren var hur bra som helst!

Hur många kysste du? Men haha, jag räknar inte direkt men en del. Oops.

Har du haft ett förhållande under 2012? Ja, ett som höll i typ två veckor hehe. Vi funkade helt enkelt inte tilsammans.

Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013? Inte vad jag kommer på!

Vad önskar du att du gjort mer? Alltså har verkligen tänkt på den här i tusen år men kommer inte på någonting jag önskar att jag gjorde mer.

Vad önskar du att du gjort mindre? Jadu, finns kanske en del saker men är inte säkert på om jag vill skriva det här.

Favoritprogram på tv? Kollar aldrig på tv men favoritprogramen är helt klart Gossip Girl och The walking dead.

Största musikaliska upptäckten? Kommer inte på någon just nu.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ett normalt liv.

Vad gjorde du på din födelsedag? Kom äntligen fram till Spanien efter ett par dagars äventyr. Sen gjorde vi inte mycket mer än att äta på restaurang.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja men det vill jag gärna inte skriva öppet.

Vad fick dig att må bra? Vänner.

Vem saknade du? Flacon, hade henne dock fram tills sommaren men det gör ont hur mycket jag saknar min hund.

De bästa nya människorna du träffade? Alexander och Mathilda. Men sen även en massa andra som betyder mycket.

Det bästa du har åstadkommit i år? Men oj vilket svår fråga. Vet inte faktiskt, säkert fler saker som jag inte kommer på nu.

Vad vill du säga till dig själv inför 2013: Gör saker som gör dig lycklig.
 
Jag och älsk.

NEW IN

Några dagar innan julen så fick jag det här jättefina linnet av mamma! Bilden ger ingen rättvis färg, skulle mer säga att den är korallfärgad. Kan knappt vänta tills att få använda den till ett par bruna ben och armar!
 

MIN JULAFTON

Hej på er! Super dålig uppdatering från min sida, jag vet! Men har njutit av julen och idag är jag helt slut känns det som, legat och halvsovit hela dagen. Men med en powernap och lite mat i magen var det dagt att börja ta tag i livet känner jag, så nu har jag massa inlägg på gång, håll utkik! Igår firade iallafall min familj jul vilket var super mysigt, tyvärr tog jag mindre bilder än vad jag borde ha gjort så kan endast erbjuda två.
 
Haha vår lilla gran i bakrunden är nästan lite löjlig! Vi var tvungen att ta upp hela ena soffan för att klapparna skulle få plats haha!

GOD JUL IFRÅN MIG.

 
Har precis ätit jullunch och ska snart kolla på kalle anka och sen öppna julklappar. Dagen har varit jätte bra än så länge och är sjukt nöjd även fast jag inte öppnat paketen än. Nu blir det myspys med min familj, pusspuss.

X-MAS

 
Hej på er! Hur har eran julafton varit? Min dag har varit bra och känner äntligen julkänslan inom mig! Efter alla bilder som bombats på instagram så vore det konstigt om jag inte kände någonting alls så nu kan jag knappt vänta till morgondagen, ska bli så himla mysigt. Men samtidigt väldigt annorlunda eftersom att det inte är samma traditioner här som i Sverige. Fast detta är julafton ändå är den bästa årstiden på hela året, maten, presenterna och hur glada alla är, det är nästan det jag uppskattar allra mest, lyckan. Känns som att det här inlägget vart jätte rörigt, men nu ska jsg gå och hjälpa mamma nu med lite saker tills imorgon så vi hörs senare! Pusspuss på er finisar.

GOD JUL ALLA SVENSKAR

Oredigerad bild, jag vet att jag är cool som kan göra såhär. Puss på er alla svenskar. OCH GOD JUL.

När du ringer med spriten i blodet och tio miljoner förklaringar till varför jag borde ta dig tillbaks.

MY FIRST

DAGEN

Åhnej, det här är så typiskt mig... Råkade radera inlägget såklart. Jaja! Hej på er. Jag vet att uppdateringen har varit sämst och att mitt inlägg igår var väldigt onödigt och pinsamt så därför går vi över direkt till dagens istället! Vaknde upp rätt tidigt imorse faktiskt. Började dagen med att gå till parken med Johannes och mamma hursomhelst vilket var väldigt mysigt, dock har det inte varit så bra väder idag, men det funkade iallafall. Efter att ha varit i parken ett par timmar var det dax att gå hem och göra dagens sysslor, pyssel och bak stog på schemat! Så det är ungefär vad min dag har bestått av. Imorgon firar Sverige jul men min familj ska fira den 25! Tycker faktiskt att det är mycke bättre och resten av hela världen (ungefär) firar ju faktiskt också den 25 så det kändes inte mer än rätt.
 

TIDIGT GODNATT

Tror  detta blir det första och sista inlägget för denna dag tyvärr då jag inte är så himla nykter. Vart en väldigt tidig kväll för mig och funderar faktsikt på att lägga mig snart. Finns inte så mycket att göra. Kan berätta om min dag imorgon. Godnatt hörrni!
 

FREDAG

Två bilder från idag!
 
Fredag! Säkert mycket att hurra för alla andra som det är både helg och lov för! För mig känns det inte alls något speciellt med tanke på att jag fortfarande är sjuk. Idag har jag varit ute och gjort en massa ärenden dock! Just nu sitter jag därför och belönar mig själv med choklad och cola som mamma har köpt till mig. Ska snart sätta på en film och så kommer jag antaligen spendera min kväll. Hörs senare, pusspuss.

"JORDENS UNDERGÅNG"

Måste faktsikt erkänna att dom här bilderna är extremt fula, och fråga mig inte vad som har hänt i ansiktet (alla sår och röda prickar) för jag har försökt klura på de svaret i en vecka nu, men inget resultat har uppstått än!
 
Kollade klart på filmen för ett tag sedan! Kollade på Shutter Island, den var bra men lite läskig om jag ska vara ärlig. Hade tänkt att stänga av datan efter det här inlägget. Snart kommer hela Instagram och fb bombas med inlägg att vi snart kommer dö, och när klockan är över 02.12 så kommer alla istället berätta om att dom överlevde "jordens undergång". Jag tror personligen inte alls att det kommer att inträffa men om jag ska vara ärlig blir man faktiskt lite småskakis såhär fem minuter innan det ska inträffa. Men det återstår och ser! Nu ska jag stänga av datan så jag återkommer imorgon... Om jag lever, haha! Godnatt på er.

ATM

FILMTAJM

Hej på er! Väntar på att en film ska ladda klart vilket den kommer göra vilken sekund som helst! Idag har jag legat i sängen hela dagen i hopp om att börja må bättre. Vet knappt om det har blivit någon skillnad men imorgon måste jag ut på ärenden hur jag än mår så ska försöka somna lite tidigare ikväll. Annars har jag inte så mycket mer att dela med mig av, ingenting kul alls har hänt med tanke på mitt sängliggande... Skriver kanske senare ikväll/natt. Puss på er.
 

BEKÄNNELSER

Jag är extremt beroende av min Iphone. Kan inte gå någonstans utan den, och absolut ingen får hålla på med den! Inte för att jag döljer något, gillar bara inte när folk ser vad jag har typ, haha.
Jag älskar salt och peppar, har alltid på extremt mycket på maten när jag äter, får alltid kommentarer om det haha.. Och jag vet, det är inte bra i stora mängder.
En sak jag verkligen avskyr med Spanien är att dom dubbar exakt allt. Som en film tex, är det svårt att ha text istället för att ändra hela skiten till Spanska? Sjukt irriterande!!!
En kille som inte är en såkallad "djurvän" är bland det värsta jag vet. Han spolas inom en sekund.
Har gått på cheerleading i fyra år men slutade iår tyvärr pga en massa anledningar och självklart flytten. Dock saknar jag sporten någonting enormt, det var som en del av mig.
Jag hatar när människor inte fattar när jag är ironisk och får mig att framstå som världens idiot för att jag säger någonting jag egentligen inte är seriös med haha.
Jag är jätte mörkrädd och sover med öppen dörr hehe.
Jag kan inte äta gammalt godis som jag själv har köpt, så om en godispåse ligger från igår så måste jag slänga de.
Jag hatar att bada i sjöar i Sverige. Inte gjort det på evigheter och tycker att det är as äckligt.
Jag hatar människor som avslöjar vad som kommer att hända i en film/serie. Jag får verkligen damp och brinner. Kommer håg i högstadiet när alla hp inte hade kommit ut på film och folk hade läst böckerna så sa dom vad som hände i slutet bara för att retas, jag vart as arg och skrek cphögt i matsalen haha.
Jag är verkligen sämst på att göra saker jag borde göra.
 

INSPO/FRÅN MIN TUMBLR

Tumblr_mf736w6mo61rogd7mo8_1280_large463378249129652933_t1zgvwwr_c_large

GODNATT

Kan inte direkt påstå att det här är den mest smickrande bilden på mig, med tanke på vinkeln osv, men den bjuder jag på!

Tror jag strunat i filmen med tanke på hur lång tid den tar på sig att ladda och jag börjar faktsikt bli lite trött så ska nog stänga av datan för ikväll. Önskar jag var frisk och kunde ta massa roliga bilder, för är verkligen sugen på att fota och har inte känt såhär på länge, min systemkamera har bara legat och skräpat hur länge som helst nu, vilket är väldigt synd med tanke på vilken passion jag tidigare haft för fotografering. Nej nu babblar jag på om en massa onödig information! Godnatt.

Gossip Girl

Oj! Har helt glömt bort att uppdatera under dagen, har kollar klart på Gossip Girl så har varit lite upptagen, hehe. Nu är det slut och jag är tom i hjärtat känns det som, började nästan gråta när det var slut haha! Världens bästa serie. Sen har jag druckit liter te (känns det som) för att halsen ska bli bättre! Ska nu sätta på en film och mysa ner mig under täcket och göra ännu en kopp te, kanske uppdaterar lite senare! Puss
 

BILDER FRÅN IGÅR/HAMNEN

EN SJUKLING.

Godmorgon, godmorgon! (Önskar jag kunde säga sådär utan att skämmas... Jag och morgnar alltså, haha!) Hoppas ni sovit gott och eran skoldag varit bra. Jag somnade ju väldigt tidigt igår men vaknade runt ett inatt och kunde inte somna om... Hade så ont i halsen att jag var tvungen att gå upp och göra varm mjölk. Idag mår jag sådär, har fortfarande jätte ont i halsen och har åkt på feber och förkylning... Verkar vara någonting som går i familjen för de andra är också lite vissna. Dagens planer innehåller filmtittande, ladda in bilder på datan och kanske fota ifall jag orkar. Vi hörs senare, puss puss!
 

GODNATT.

Hej på er! Just nu tackar jag för att blogg.se appen finns eftersom att jag är alldeles för trött för att skriva på datan! Annars kom jag hem för inte alla för länge sen, har varit ute och druckit lite drinkar på en uteservering, myspys! Älskar Spanien. Har varit relativt varmt idag också, 24 grader, älska! Tänkte sova ganska snart också med tanke på hur trött jag är, ska blir så himla skönt!! Tror jag avrundar här, natti!

X-MAS GIFTS FOR HER.

X-MAS
 

MJUKISKLÄDER IS ON.

Sitter och myser i dom ultimata myskläderna, mjukisbyxor och en sunkig t-shirt (som jag dock älskar.) Jag är sjukligt trött och uttråkad idag om jag ska vara ärlig. Känner bara för att lägga mig och sova men hur tråkigt är inte det på skala 1-10? Typ 11... Hittade även min lilla digitalkamera nyss som jag inte använt sen förra hösten haha! Några bilder fanns kvar på den och jag känner bara, oh god. Skönt att man har förändrats. Ligger förövrigt och läser en blogg jag läst sen jag var en liten p12a, det är egentligen sjukt att jag har läst om någon annans liv i flera år nu, man har liksom aldrig någonsin pratat med personen eller känner personen inte alls. Ja, somsagt sjukt! Och sen vart jag jätte sugen på att fota men känner att det inte alls finns någonting att ta kort på, inte ens mig själv med tanke på hur jag är klädd och jag har förövrigt inget smink på mig så känner mig jätte ful, då blir man ful automatiskt. Ska gå och fixa ihop lite te eller någonting innan jag somnar, hörs!
 
Här är jag för tre sommrar sen, osminkad och liten. Söt.

Shine bright like a diamond.

Hej på er! Har varit och handlat julklappar hela dagen så är helt slut i kroppen och har sjukt ont i huvudet... Jag är iallafall jätte nöjd verkligen så det är super bra! Just nu sitter jag och slår in julklappar som tar hundra år att fixa samtidigt som jag väntar på att maten ska bli klar. Kommer ej göra någonting ikväll så kommer att uppdatera lite senare ikväll igen, tills dess får ni ha det bäst, puss puss.
 

+ DRÖM OUTFIT VÅR/SPRING

SPRING DREAM OUTFIT
 

BARNVAKT

Hej på er! Vart i stan typ hela dagen och kom hem för ett litet tag sedan. Det var väll trevligt förutom att jag inte hittade några julklappar, utan istället massa saker jag ville ha... Typiskt mig när jag inte kan köpa någonting till mig själv. Ska nog gå ut och handla imorgon igen och hoppas på det bästa.

Ikväll ska jag hursomhelst vara barnvakt åt Johannes, mamma har köpt godis och massa mys så ska väll kolla på någon film och umgås med min lilla älskling hela kvällen tills dom kommer hem. Skriver lite senare ikväll igen, hoppas ni får en bra kväll iallafall, pusspuss

Jag ljuger för dig som om det vore sanning.

Mina älsklingar...
 
 Hej på er! Har precis ätit lite frukost/lunch och borde göra mig iordning men är så sjukt trött och har ingen lust alls att åka iväg att träffa någon. Så kommer väll hem lite tidigare ikväll skulle jag tro. Annars skulle jag verkligen behöva köpa julklappar snart, eller idag... Börjar bli lite panik på den fronten, 11 dagar kvar!! Waah. Nej, nu måste jag hitta någonting att ha på mig samt börja sminka mig!

BEKÄNNELSER

En månad efter jag flyttat hit drömde jag VARJE natt att jag var i Sverige med mina vänner och även människor som jag inte ens tycker om haha...
Varje gång jag äter så måste jag lägga upp maten så det ser fint ut, speciellt frukosten. Skadad.
Har svårt att skriva en konversation utan emoji gubbar som man får på iphone, haha, det känns jätte tomt annars!
Jag måste skriva in bekännelser i mobilen för kommer aldrig på fler på en och samma gång.
Jag är jätte seg på att blogga, och då menar jag att det kan ta mer än tio minuter för bara ett inlägg eftersom att emellan allt jag skriver tänker jag på annat.
Jag tar nästan alltid oseriösa bilder, speciellt när någon ber mig ta en seriös haha!
Jag är jätte bacilskräck, om jag tappar något på golvet kan jag inte äta det, ingen får smaka på det jag äter, kan inte dricka ur samma glas som någon annan (om jag inte är full haha) när jag var liten tvättade jag även mina händer hela, hela tiden. Och så vidare...
Jag hatar när killar är för på, tröttnar direkt.
När jag sover med tröja (vilket jag måste göra på vintern för att det är svinkallt) måste jag sova med BH under, annars kan jag inte sova.
När jag var yngre så spelade jag World of Warcraft, var galet beroende.
Jag älskar att skriva, då menar jag inte fjortistexter om hur mycket jag älskar någon, utan bara skriva det man känner och tankar.
Har svårt att låta någon komma in, svårt att bli kär och ens veta när jag är kär.

+ MIN DAG

 
Hej vänner! Idag har dagen varit fullspäckad med ärenden att jag inte hann med allt jag skulle göra! Men det gör absolut ingenting för det finns flera dager i livet! Slutade iallafall att jag åkte med mamma till IKEA i slutet av denna dag, älskar verkligen IKEA, dels för att jag älskar att ta del av inredningen i hemmet men också för att man känner sig lite som i Sverige igen. Allting står ju på svenska och vår älskade mat säljs där vilket det inte gör på andra ställen. När jag kom hem vart det lite kvällsmys med pepparkakor osv. En stor besvikelse är dock att det inte säljs lussebullar på IKEA, men det får man baka hemma istället antar jag, blir tusen gånger godare dessutom. Imorgon är det fredag, lite tagg är jag men frågan är om man orkar ta tummen ur röven och faktsikt göra någonting, det återstår och ser helt enkelt.

Jag vill vara unik, jag vill att folk ska kolla på mig och tänka "wow vilket tjej", jag vill inte vara som dom flesta är.

Hej på er! Ligger just nu i sängen, legat och tänkt på mig, på livet och så i ungefär en timme nu. Jag gillar att tänka, men det kändes som att när jag låg här så blev jag en ny människa. Det är läskigt men samtidigt känns det väldigt bra. Jag blev liksom glad inombords. Jag glömmer ofta att uppskatta det jag har, så fort jag har det bra vill jag ha någonting ännu bättre. Jag känner ofta att jag vill åt personer som inte uppskattar mig lika mycket, som jag uppskattar dom. Sen kom jag på att jag faktiskt borde nöja mig med det som jag har, för det jag redan har just nu är så extremt jävla bra.
 

GODMORGON TYP

 
Hej hej bloggen! Sitter just nu i min säng och sminkar mig. Ska lite senare ut och träffa Victor och jag vet inte vad vi ska hitta på faktiskt.Vi får iallafall hoppas på att min dag blir bättre än vad den var igår... Vad jag än gjorde så blev allting fel, usch för sånna dagar! Nu hade jag tänkt att hitta någonting att sätta på mig, är så sjukt trött på alla mina kläder! Snälla tomten ge mig massa kläder i julklapp.

DÅLIG DAG.

Är så äckligt jävla arg idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen, känns som att jag kommer börja gråta för allt. Tänker heller inte gå ut och köpa några julklappar får då köper jag väll bara dåliga. Vill bara köpa massa mys, låsa in mig på rummet hela dagen, inte prata med någon och kolla på film. Nu vet ni.
 
Fan, kan någon skicka över lite svenskt godis eller?

GODMORGON

Bild från i sommras på världens bästa bror och vän. Saknar det så otroligt mycket!
 
Godmorgon (ja jag är lite efterbliven och vaknar såhär sent väldigt ofta.) Jag blir väldigt arg på mig själv när jag vaknar såhär sent men blir samtidigt världens tjurigaste om någon väcker mig... Idag borde jag egentligen gå ut och handla julklappar, inte köpt en enda och vill inte sluta i panik som jag brukar göra. Jag är så lat, bor knappt tio minuter ifrån ett stort köpcenter och kappt tio minuter ifrån själva shoppinggatan (och då pratar jag om att gå.) Jag har alltid bott en bit utanför stan men när man bor i själva stan så blir man latare än vad man innan har varit. Hade iallafall tänkt att börja göra mig iordning så jag kommer någon vart. Pussar

you wouldn't like me

Haha typ as sunkig!
 
Klockan är inte mycket alls om man jämnför med när jag brukar gå och lägga mig men jag är så trött att jag snart inte kan hålla ögonen öppna, så jag säger godnatt nu! Nattinatti älsklingar.

ATM

MYSDAG.

Hej sötisar! Sitter nyduschad i min nybäddade säng och smörjer in benen med min favorit lotion från the body shop! Mm, den luktar så himla gott! Hur har eran dag varit förresten? Min har bara varit bra! Vaknade som vanligt sent och efter det gjorde jag mig iordning för att träffa Victor och hans kompis, så dom två har jag varit med hela dagen! Mys pys. Annars så sitter jag och funderar på ifall jag ska göra varm choklad eller inte, eller kanske te? Hm någonting blir det och när jag har fixat det ska jag kolla på lite gossip girl. Puss babes.
 

EVERYDAY OUTFIT

Everyday outfit
 
Satte ihop en snygg outfit som jag absolut inte skulle tacka nej till!
 

MIN DAG + EN BRA APP.

 
Hej på er! Sitter och kollar på TV med Johannes. Dagen har varit den segaste på vädligt länge. Vaknade jätte sent idag och sen dess har jag bara suttit i soffan hela dagen med mjukiskläder på! Finns inte så mycket att göra på söndagar och hade inte bestämt att träffa någon heller. Ikväll ska jag träna lite smått och kolla klart på dom sista the walkning dead avsnitten.
 
Kan även tipsa om en super bra app jag hittat och som jag använder själv väldigt ofta. Den heter Daglig Workouts och finns att hitta på appstore. I appen kan man välja vad man vill träna och hur länge man vill. Man behöver inte göra länge alls om man inte känner för det och övningarna känns verkligen. Brukar själv köra magen och rumpan några kvällar i veckan och dessutom är den gratis!
 
http://a1.mzstatic.com/us/r1000/078/Purple/v4/15/9b/02/159b02ee-9ffa-ba51-e465-8438898f7926/mzl.ejptftcj.175x175-75.jpg

SNOW

 
Skapade ett collage av lite bilder från we♥it. Jag har det jätte bra i värmen men jag saknar verkligen snö. En jul utan snö och kyla är inte riktigt likadant, dessutom finns det inte pepparkakor och lussebullar här utan man måste åka till Ikea för att köpa det... Jag vet hur mycket man klagar på snön när man väl har det, det kan vara jätte irriterande och blött men det är sjukt fint! Någonting jag är glad över är att jag inte behöver frysa så extremt mycket. Jag har på mig vinterjacka och fryser fortfande vilket är sjukt! Igår gick jag runt med solglasögon och bara en tjocktröja, i december!! Ibland inser jag faktsikt att jag lever som i en dröm.

Julklappar för han!

For him
 
Satte ihop ett collage åt saker man kan köpa till sin pappa, brorsa, pojkvän eller varför inte sin kompis? Jag själv har jätte svårt att köpa julklappar till killar medans till tjejer är det hur enkelt som helst!

Min dag.

 
Två rätt fula bilder från idag, men dom bjuder jag på!
 
Hej på er! Skulle imorse ut för att handla julklappar men hittade ingenting, köpte istället ett par örhängen åt mig själv hehe. Idag är det tydligen yttligare en speciell dag här i Spanien så jag och min familj gick senare på kvällen ut och åt! Nu orkar jag inte skriva mer om vad jag har gjort! Pusspuss

Godmorgon

Godmorgon sötisar. Hoppas ni sovit gott! Jag har sovit jätte bra förutom att jag somnade klockan sex imorse. Idag skulle byggarbetarna komma klockan halv tio imorse men jag tackar gud att ena killens fru fick barn för då betyder det att jag fick sova lite extra med tanke på när jag somnade... Idag hade jag tänkt att gå ut och shoppa julklappar! Vädret är jätte bra och har faktiskt inte hunnit köpa en enda julklapp till någon så jag tar tillfälle i akt och fixar det, eller iallafall börja. Tänkte ta med mig kameran ut för att bjuda på lite roliga bilder! Nu ska jag klä på mig och sen gå ut! Kyss
 
Instagram bilder från dom senaste dagarna.

Gossip Girl

Tumblr_meo359y8pa1rw4vnqo1_500_large
 
Är nog inte den enda som är totalt fast i gg, men seriöst, chuck & blair är så perfekt tilsammans!! Sen är blair typ perfekt också, hon är sjukt inspirerande som person och otroligt vacker.

TOMORROWLAND

 
Sen några år tillbaka har jag verkligen velat gå på Tomorrowland och idag är det min högsta dröm samt en sak jag måste göra innan jag dör. Videon över har säkert alla sett och de flesta människor jag känner har samma dröm som jag. Alltså tänk vad underbart att vara där, lyckligast på jorden typ.

Dance all night til you can't feel your legs.

Posar litt.
 
HOLAAA! Vaknade otroligt sent idag och även på ett superbra humör! Sitter och dricker kaffe samtidigt som jag lyssnar på musik. Idag är det fredag, inget jätte speciellt för mig kanske eftersom att jag är ledig varje dag lol, och vet heller inte vad jag ska göra ikväll. Jag känner inte för att göra något speciellt, har blivit så tråkig den sista tiden (dåligt av mig, skämms!!) Hade tänkt att börja göra mig iordning nu, eller åtminstone sminka mig lite så vi hörs senare. Kyssar

SUMMER

we ♥ it
 
Åh vad jag längtar till sommaren! Eftersom att det varken är snö eller sommar här är det sjukt tråkigt... Jag tycker att snö är mysigt faktiskt. Men det ska bli så himla kul att få spendera sommaren i Spanien. Kan knappt vänta!!

MY DAY

 
Oj va dålig jag vart på att uppdatera! Hur har eran dag varit? Min har inte varit speciell alls, det är tydligen någon speciell dag idag så allting var stängt, tyvärr. Så jag valde att gå till en kina affär (haha thank god för dessa ställen) och handla godis och kolla på film hela dagen, så det gjorde jag med min söta bror Johannes! Sen har byggarbetare vart här hela dagen så jag vaknade alltså inte på världens bästa sätt. Hade tänkt att spendera resten av kvällen/natten på samma sätt som jag gjort hela dagen, kolla på film! Skriver mer sen, pussar.

BEKÄNNELSER

Kör på en typical blogg grej bara för att jag tycker att det är kul att höra andras!
 
Jag är jätte kort, är alltid kortast när jag är med folk...
Harry Potter är min favoritfilm, har sett filmerna mer än 100 gånger (helt seriöst) när jag var yngre kollade jag på dom varje dag innan jag somnade haha!
Jag tycker att det är viktigt med vad en kille har för klädstil.
När jag började jobba förut så tvningade jag mig själv att gilla kaffe för att verka mogen haha, nu älskar jag det!
Jag tycker att julen är bättre än min egen födelsedag.
Älskar att kolla fina bilder på par, jag blir typ glad för deras skull.
Jag skakar nästan alltid med benen/foten omedvetet och medvetet, har gjort det typ hela livet hehe lol.
 

Önskelista!

Wishlist
 
 
Slängde ihop ett snabbt collage på saker jag inte skulla tacka nej till på julafton! Julen kliver fram med storrmsteg så kände att det var dax att kanske börja önska sig någonting!
 

ONSDAG

 
Äntligen kan man lägga upp bilder! Här över är jag, langade lite instapics lol, men dom är söta! Idag har jag inte hunnit göra så mycket än, mest vaknat upp och gjort en frukost som jag nyss åt upp! Ja, livet är rätt najs när man inte går i skolan men jag börjar verkligen tröttna på att inte behöva göra någonting. Och för er som inte vet kan jag inte börja i skolan förens september så jag ska försöka hitta ett jobb tills dess eller nått sånt. Men, nu ska jag kolla på julkalendern, kyssar.

Ny blogg, ny start!

Hade tänkt att visa en bild på mig det första jag gjorde men det har krånglat hela dagen och vet inte vad felet är så får väll skippa det antar jag, sjukt irriterande iallafall. Men jag heter då Amanda, jag har bott i Stockholm i hela mitt liv och är uppväxt där men i oktober valde min familj att testa på någonting nytt så vi bestämde oss för att flytta till Spanien, där jag alltså bor nu. Annars är jag 17 år och tycker egentligen att det är as töntigt att blogga för att jag är så jävla dålig på det, men nu har en tid gått sen min senaste och var sugen på att testa en gång till fast denna gång lite annorlunda. Vet inte vad jag mer ska säga om mig eller så, man får helt enkelt följa bloggen för att lära känna mig mer! Kyssar
RSS 2.0