GODIS

 
Unnade mig själv lite svenskt godis idag, dock smakade det inte riktigt som det gör när man handlar i Sverige (eller så har jag bara glömt bort hur det smakar?) men gott var det iallafall! Min mormor kommer hit om någon månad så förhoppningsvis tar hon med sig massa lösgodis! Mums.

LITE SVAR

Vad är det för bikini i ditt collage?
(denna) Underdelen är ifrån Victoria's Secret och överdelen är ifrån H&M. Annars kan ni alltid klicka på collaget för att komma till min Polyvore och där står det vart allting kommer ifrån!
 
Visa bild på dina hundar!
Jag skrev att jag brukade, jag har alltså inga hundar just nu men kan visa bild på min ena gamla älskling.
 
Saknar dig så mycket att det gör ont.
 
Hur är det att flytta utomlands? Drömmer själv om att plugga utomlands, gärna USA eller Australien. Är lite rädd bara att jag kommer sakna min familj och mina vänner för mycket.
Jag tyckte att det var jätte jobbigt att flytta bort från allting i början, men samtidigt visste jag att det var väldigt skönt och bra för min egen skull. Men nu när det har gått några månader så har jag insett att jag har hela världen att utforska och ser fram emot att spendera min framtid i något annat land, att flytta hit har fått mig att inse att jag kan ta mig vart som helst och man har så mycket mer möjligheter än vad man tror att man har.  Jag kommer nog varken bo i Sverige eller i Spanien när jag blir äldre och det är nog pga att jag bor här idag, jag vill liksom se så mycket mer. Det är kanske inte kul att vara ifrån en del människor man älskar men jag tror ändå att det är nyttigt att träffa andra och se resten av världens samt testa på någonting nytt. Lycka till!

let's go to the beach

 
 

ME, MYSELF & I

 
Här är dagens facelook! Kanske kan trycka in en dagens om jag har lust och tid senare. Nu ska jag ut, puss och kram.

INTERIORS

01.46

 
Ikväll har jag
 
- Duschat, bäddat sängen och glidit runt i favorit mjukiskläderna
- Bakat en sjukt god kladdkaka
- Kollat på Savages, SE DEN
 
Snart ska jag mysa med min älsklings Johannes och så ska han sova här inatt. Älskar sovsällskap, sover tusen gånger bättre när jag har någon i närheten, det är nog för att jag aldrig riktigt sovit själv inser jag nu när jag är ensam. Brukade alltid sova med mina gosehundar i rummet tidigare.

CLAZZI

-

BLACK AND WHITE

FRIDAY

 
Min dag innehöll välbehövande aktiviteter samt en tur i ett shoppingcenter jag inte hade vart i tidigare, det var jätte stort och hade mycket bra utbud må jag säga, kul! Ska absolut dit fler gånger. Direkt när jag kom hem somnade jag i sängen med Johannes och har gosat med han mesta delen av kvällen, vi har kollat på en film och ätit en massa gott. Vädret idag har inte vart det bästa då det har regnat och blåst helt sjukt mycket, tur att man äger Hunters känner man ju mest då. Nu ska jag krypa till kojs för jag är helt slut och mitt huvud dödar mig, sovgott!

OH GOD, GIVE ME THIS OUTFIT

Om du älskar mig, kommer jag lämna dig och om du lämnar mig, kommer jag att älska dig.

Har seriöst legat i sängen HELA dagen. Kan inte riktigt besämma mig för om det har varit skönt eller tråkigt men nu såhär tio på kvällen börjar jag iallafall bli riktigt uttråkad. Jag är hungrig och min familj är borta, dom har varit ute i flera timmar och vi har inte käkat middag, va? As irriterande att dom går ut utan att säga vad man ska göra och sen inte kan laga middag innan dessutom.
 
Hur som helst så har jag bloggat en del idag! Vissa dagar har jag ingenting alls att skriva medans andra så kan jag blogga hur mycket som helst, som idag.
 

TAKE ME TO TOMMORROWLAND.

PANNKAKOR

Made some pancakes, typ jätte sen lunch.

-

LONG VS SHORT

LONG VS SHORT DRESS
 
 Drog ihop ett collage med vad man kan matcha till en lång och en kort klänning eftersom att jag fick en fråga om det! Och självklart ska man inte ha allting på en och samma gång men jag tror ni fattar. Enjoy your outfit.

2012-06-29

Min bästa vän.

le me yesterday

HOT SUMMER

THIS SUMMER

THE WAY WE LIVE


TUMBLR
 
Jag kan inte påstå att jag längtar tills jag flyttar ut och ska få behöva bo själv men någonting jag verkligen längtar över är att få bestämma vart jag vill bo, hur jag vill bo, få inreda själv och köpa möbler osv. Har sedan länge tillbaka tyckt att det är jätte kul att bestämma när det gäller hur man bor. Är väldigt svag för ljusa och öppna hus för jag AVSKYR (kan va bland det absolut värsta jag vet) när det känns inträngt och mörkt, klarar inte av när det ser stökigt och klottrigt ut.
 
Längtar!!

Q/A

Hej, jag har tänkt köpa klänningar inför våren men är osäker över om jag ska satsa på långa eller korta, vad tror du? Undrar även vilka butiker du brukar handla på? Gillar din stil!!
 
Jag älskar verkligen klänningar och använder det mycket hellre än shorts så frågan var ju perfekt! I vår plus sommar tycker jag att man kan ha både långa och korta klänningar fast i olika syften och det beror ju helt på hur dom ser ut! Om man vill ha en lång passar det bra för tillfällen som middag, stand, gala om man nu ska på det, osv medans jag tycker att man kan ha korta till alla olika och till väldigt många outfits. Det är ganska svårt att förklara och kan därför visa i ett annat inlägg hur man kan kombinera både långa och korta klänningar.
 
Och jag handlar lite överallt... Finns ingen speciell butik jag handlar mina klänningar på menkan tipsa om H&Ms klänningar, stort utbud till bra priser så kika där. Och tillsist, tack!
 
 
Dresses
 

CHEERLEADING

 
Som ni kanske vet (eller inte vet?) har ju jag gått på cheerleading så länge jag kan minnas. Det har varit mitt liv i flera år och det går knappt att beskriva med ord hur mycket jag saknar det. I helgen var det hursomhelst DM 2013 och det kändes verkligen helskumt att inte få vara aktiv för första gången på flera år. Ville bara hoppa in i bilden och köra järnet.
 
Saknar det väldigt ofta, speciellt hur kul jag tyckte att det var att gå på träningen flera gånger i veckan, nu kan jag inte direkt göra någonting åt saken då jag har flyttat hit, men hade jag haft möjlighet hade jag mer än gärna åkt tillbaks till tiden och börjat igen.
 
Jag kommer ihåg min första tävling, jag var så himla sjukt nervös att jag skakade, dock hade jag världens bästa tränare som peppade mig och sa att allting skulle gå bra, det gjorde det också! När man tävlar vet man (iallafall jag) inte vad man gör, under två och en halvminut får jag väldens adrenalinkick, jag kan göra typ vad jag vill under den tiden. Jag brukade alltid sjunga under programmet och vet att mina byggpartners alltid kommentarade att jag kunde sjunga samtidigt som jag stuntade haha, jag älskade att charma publiken samt tillge energi till alla andra. Åh det är så sjukt hur mycket man kan sakna en sport så galet mycket!!

SÖNDAG

 
Hejsan hejsan! Ligger just nu i sängen och funderar på att göra en kopp te för att sedan sova. Är redan väldigt trött, vilket är väldigt bra för imorgon ska jag upp tidigt och byggarbetarna ska komma hit och renovera once again, as jobbigt... Min dag har bestått av slötittande på The OC och mat ungefär. Den här dagenn har varit riktigt tråkig och seg, har knappt resa mig ur sängen och inte haft någon energi alls i kroppen. Jätte tråkigt.

Love

love
 
Marc by Marc Jacobs - ODD MOLLY - Billabong - Marc by Marc Jacobs - Primeboots
 

LILLEBROR

Alltså, titta vad jag hitta!! Johannes när han var nyfödd, döör så gullig.

Alla ♥ Dag

 
Tycker att det är väldigt jobbigt och irriterande att alla ska klaga över alla hjärtans dag samt att man inte kan glädjas åt att andra har ett fint förhållande. Dessutom tycker jag inte att alla ska gå och gråta för att dom inte har en pojkvän utan jag tycker att man även kan dela lite extra kärlek till sina nära och kära, sin familj och vänner tex!
 
Idag har iallafall jag haft ganska fullt upp, enda sen jag vaknade imorse har jag varit ute och gjort saker samt bakat tills kvällen med mamma. Det var en riktigt mysigt och trevligt ikväll! Jag, min familj och pojken fikade och pratade i mängder fram tills han skulle åka och träna. Tycker att småsaker kan betyda så himla mycket.
 
Hade tänkt att spendera min kväll med The OC som jag har börjat titta på, den verkar ganska bra förutom att jag stör mig lite på Ryan... Han är alldeles för blyg och önskar ofta att jag kunde prata åt honom haha! Jag hoppas han ändrar sig någongång och inte är så himla tillbakadragen.

BIKINIS

SUMMER
 
Jag längtar verkligen så himla mycket tills jag kan använda massa snygga bikinisar till en brunbränd kropp. Mitt mål i sommar är att bli JÄTTE brun. Kan inte vara så svårt med tanke på möjligheterna, såvidare inte det blir en sommar med väldigt dåligt väder vilket jag har svårt att tro. Förövrigt har jag haft väldigt många bikinisar för jag sort of samlar på det men var tyvärr tvungen att slänga en del och vissa hade blivit för små osv. Ska bli kul att se hur många jag lyckas skaffa i sommar!
 
Jätte gammal bild från när jag var på grönan, mysig bild.

Dagens

 
Såhär ser jag ut idag! Har alltså på mig en svart klänning och strumbyxor till det, och sen har jag ingen bra bild på skorna så det fick bli en gammal.

JORDGUBBAR

Idag åt jag jordgubbar för första gången iår, tänk va nice!! Det är februari och jag kan köpa färska jordgubbar. Please be jealous.

BEKÄNNELSER

Jag hatarhatarhatar mörker, det är så sjukt obehaglig.
Sover gärna med strumpor, mjukisbyxor och långärmad tröja medans jag helst av allt sover i trosor på sommaren. Ja det är kallt.
Om jag inte har nagellack så biter jag på naglarna, dålig vana.
Jag får PANIK när det är smutsigt eller ostädat.
En gång råkade jag spräcka baksidan på mitt ex Iphone hehe, duktigt Amanda!
Sover alltid med öppen dörr.
Ibland säger jag att jag inte kan göra saker för att jag helt enkelt inte orkar göra det själv, kaffe tex haha!
Jag fullkomligt AVSKYR när någon ska ta rollen som min mamma, är det inte hon som säger åt mig blir jag tokig.
Har eget smör hemma för jag gillar inte de dom andra har hehe.
Jag har svårt att öppna mig för andra, berättar inte saker som betyder någonting ofta för andra.

Quando eu te pegar vou fazer diferente, tenho certeza vai pirar a sua mente

atm

 
Hejhej! Sitter just nu otroligt rastlös, har kollat klart på Vampire Diaries, eller iallafall alla som har kommit ut... Hatar att följa serier när man måste vänta en hel vecka på nytt avsnitt, kollar på så många att det blir jobbigt haha. Nu har jag suttit och skrivit det här inlägget i en timme eller nått vilket det alltid slutar med typ. Sjunger med alla låtar, kollar tumblr, insta, bloggar osv medans jag skriver ett inlägg... Antar att jag inte vet vad jag ska skriva så slutar här hehe, puss.

PRIMEBOOTS

DRESS
 
 
 

IGÅR


 
Lik dom senaste kanske, men jag lovar, jag har inte på mig samma kläder varje dag, haha!

SWEET JESUS

tumblr
 
Herregud va gott, I die.

FREDAG

Igår, fint va?
 
Hejhej på er! Idag är det fredag vilket är jätte skönt. Sitter och sminkar mig och ska snart gå ut. Har lite klädprojekt tillsammans med mor min så det är kul. Har även klippt håret (wow så intressant) nej men det är faktsikt jätte kort och har inte haft såhär kort på hur länge som helst. Vet inte riktigt vad som flög i mig men så blev det. Nu kanske nu tror att jag har typ page men nej så kul blev det inte utan att det är väldigt kort för att vara mig. Ni får se någon dag, heh.

Vampire Diaries

 
Älskar Vampire Diaries och är kär i Damon. Vill bara säga till er som inte har sett den och är lika tokig i serier som jag, SE DENNA. Vet inte riktigt vad det är som gör att jag fastnar för den så extremt mycket men den är bara så himla underbar...
 
Hursomhelst borde jag sova, för det gör alla andra redan men det är helt mörkt överallt, och jag är mörkrädd hehe så det suger. Vet inte riktigt hur det kommer att gå för mig att sova ikväll då jag tycker att det är väldigt obehagligt att somna sist. Har alltid kännt en tryghet i mina hundar men nu har jag inga så jag kan ligga och tänka i flera timmar innan jag lyckas sova, så typiskt. Men nu ska jag stänga av datan. Pusspuss
 

PIZZA TIME

 
Min kväll har bestått av en jävla massa Vampire Diaries, hemmagjort pizza och Tumblr ungefär. Kan seriöst inte sluta kolla... Är redan inne på säsong tre och började kolla för en VECKA sen... Helt sjukt. Om ni inte sett den, gör det!! Värt varenda rastlösa minut.

Tror du att kärlek är som sångerna vi hör?

En sån där lista

 
SENASTE
Smset: Vet inte och jag orkar inte kolla heller haha...
Mobilsamtalet: Samma på denna!
Dryck: Te
Gången du grät: Imorse lol
Sång du lyssnade på: I would - Justin Bieber, hehe super mysig


DINA TRE..
Favortifärger: Blå och rosa, kan inte välja en.
Favoritplagg: Den här var ju inte direkt enkel... Kan inte välja en
Favoritämnen: Orkar knappt tänka på skola
 
 
HAR DU NÅGONSIN
Brytit av en penna: Ja
Pussat någon i regnet: Ja hihi
Förlorat någon som betydde mycket: Ja...
Haft ett seriöst förhållande: Nja, vet inte riktigt hur seriöst jag skulle kalla det
 

I ÅR HAR DU
Lärt känna en ny vän: Absolut!
Skrattat så du börjat gråta: Yes, and I love it!
Fått reda på att någon snackat skit om dig: Haha ja
Pussat en kompis: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Skulle jag inte direkt säga

 
OM DIG
Ditt namn: Amanda
Singel / Upptagen: Hm, skulle kanske säga någonting där emellan
Stjärntecken: Vågen
Kille eller tjej: Tjej...? Om dom menar vad jag är haha
Ögonfärg: Blå
Favoritmat: Tacos, Pannkakor, kottfärsås med spagetthi typ
Favorit killnamn: Oj, inget speciellt direkt
Hårfärg: Blond
Långt eller kort: Nu är det kort för jag klippte mig, oops
Längd: Jag vet inte riktigt hur lång jag är men runt 160
Mellannamn: Sol, coolt jag vet
Pearcings: Inga
Tatueringar: Inga där heller
Höger eller vänsterhänt: Skriver med höger men har inge problem med att använda vänster


DINA FÖRSTA
Bästa vän: Stephania
Sporten: Haha jag har typ gått på hur många som helst så jag vet inte
Husdjur: Katt, hade en egen när jag var liten, so cuuute
Konsert: Kommer ej ihåg
Förälskelse: Jojje typ, as gulliga haha
Alkohol du drack: Cider tror jag
 

♥ IM IN LOVE ♥

SPRING

FOR SPRING
 

DAGEN ☆

Oldies
 
Hej på er! Kände för att uppdatera lite och sen kom jag på att jag inte har så mycket att säga så kan väll berätta lite om min dag istället för en gång skull. Vaknade ganska sent imorse då jag tog en sovmorgon, efter det blev det nybakad baguette till frukost (love iiit) och Vampire Diaries. Efter det gick jag ut med lite vänner och var med dom ett tag tills det var dax att gå hem, älskar att vara ute i solen! Det slår mig ofta hur bra jag mår av värme och slippa frysa all the time. Hur som helst har jag enda sen dess suttit och kollat på Vampire Diaries, kan verkligen inte sluta kolla!!! Är helt obsessed att det är sjukt.

-

TUMBLR INSPO

MITT HÅR



Jag har en tendens att få väldigt långt hår lätt och just nu är det så himla långt att jag knappt kan ha mittbena länge och när jag har sidobena ser jag så mycket yngre ut. Men samtidigt tycker jag att det är fint med långt hår nu på sommaren så har världens beslutsångest... Antar att det åretstår och ser vad jag bestämmer mig för!

0034

Har varit riktigt risig på att blogga dom senaste dagarna, men ibland känner man helt enkelt inte för att skriva och sånt. Just nu är jag faktiskt riktigt trött och det vart inte alls som det skulle bli ikväll men det är kanske skönt med tanke på att jag är riktigt taggad på att sova just nu. Annars måste jag påpeka att jag är BEROENDE utav Vampire Diaries. Är verkligen en tjej som älskar att kolla på serier så är helt överlycklig att jag hittat en jag tycker om.

HUNDAR

 
Som ni kanske vet (eller inte vet?) så är jag helt förälskad i hundar. Jag har växt upp med hundar enda sen jag var en liten, liten plutt och hundar är bland det bästa jag vet. Och vi kommer förmodligen skaffa en del hundar senare vilket jag verkligen ser fram emot, hursomhelst så har jag gått och blivit lite kär i dessa hundar, har läst en del om dom och så, och egentligen är jag en person som gillar lite större hundar, jag personligen skulle dock tycka att det vore kul med en blandning av olika raser i framtiden. Åh vill verkligen, verkligen, verkligen ha en mops som skulle vara "min". How cute?
RSS 2.0