Sommar

 
Sitter och kollar på bilder från i sommras och av någon anledning så tycker jag att jag inte ser ut som jag gör nu, men kan inte komma på vad det är!! Kan heller inte komma på om jag var snyggare då eller nu... haha. Problem. Annars saknar jag den sommaren som var... Den var väldigt kul faktiskt.
 
Lite kul bilder från sommaren!

ATT KOMMA IGÅNG MED ATT SPRINGA + RECEPT

 
Jag är en person som inte är ett stort fan av att springa då jag tycker att det är riktigt tråkigt och segt, föredrar mycket hellre att göra annat, men jag tycker att det är ganska viktigt (för mig) att springa. Och jag är säkert inte den enda personen som tycker att det är tråkigt så tänkte ge fem stycken tips man kan tänka på för att komma igång med att springa.
 
Belöna dig, när jag springer så brukar jag ibland belöna mig själv med att när jag har kommit fram så powerwalkar jag istället tillbaka. Jag brukar nästan alltid springa en och samma sträcka, så när jag gör det springer jag i en och samma tempo tills slutet då jag ökar tempot till max!
 
Sätt upp en bild över hur du själv vill se ut, ha tex en bakrundsbild som får dig att bli motiverad eller tänk dig själv i huvudet med en kropp du önskar att du hade! Jag själv använder mig av denna metod och blir 1000 mer peppad när jag ser andra.
 
Bestäm dig dagen innan, detta är den viktigaste punkten för mig, att bestämma redan innan att man dagen efter ska gå ut och träna. Annars har jag lätt att hitta andra saker att göra men om jag ställer klockan och absolut bestämmer mig för att göra någonting så har jag mycket lättare för att bli motiverad och bara göra det!
 
Tävla med andra, detta är kanske inte är en sak som faller andra i smak men det är någonting jag alltid gör omedvetet och medvetet. Där jag springer är det väldigt många andra som springer och då brukar jag alltid försöa ligga före dom och om jag blir omsprungen ökar jag tempot tills jag ligger först igen. Är faktsitk en riktig tävligsmänniska och antar att det är därför det funkar så bra för mig.
 
Sen fick jag en fråga om receptet till bröden. Och det är faktsikt bara mjöl, vatten och lite salt. Tyvärr kan jag inte måtten utan jag brukar bara improvisera tills det blir rätt, det ska iallafall vara ganska mycket mjöl och degen ska inte fastna i händerna. Efter att man har gjort degen "steker" man bröden i en stekpanna utan något slags fett tills det blir färg, jag brukar göra dom liiite tjockare för då blir det godare. Busenkelt och gott. Tror att det är något gamalt recept från flera flera fleeeera år tillbaka men funkar ju lika bra fortfarande!

TRÖTTIS

Har fått en crush för världens enklaste men också godaste bröd!!
 
Är just nu helt slut efter morgonens hårda pass, min kropp är verkligen död och ögonlocken blir bara tyngre och tyngre. Men det är så det ska kännas om man har jobbat hårt antar jag! Just nu ligger jag i sängen efter att ha ätit frukost/lunch men ska snart börja kolla på The Vampire Diaries som jag började kolla lite på igår. Är ju verkligen en sucker för serier så hoppas att jag fastnar i den, puss och kram.

DRÖM RESOR

 
Jag verkligen älskar att resa! Men jag är ju knappast den enda, ellerhur? Älskar att se olika miljöer, kulturer och djur. Därför tänke visa mina sex drömresor som jag vekligen absolut (!!!) skulle vilja åka till.
 
Karibien verkar verkligen helt underbart, inte sant? Stränderna och vattnet är så sjukt fint och skulle därför passa perfekt som en avkopplingsvecka att åka till med en massa sol, bad och snorkling. Jag skulle även vilja se hur det ser ut i staden trotts att jag mest vill åka dit för deras vackra miljö.
 
New York, staden som aldrig sover! New York har helt amazing shopping att erbjuda och där spelades även Gossip Girl in vilket skulle vara jätte kul att få möjlighet till att se ställerna dom spelat in på, men inte nog med det utan jag tycker även att byggnaderna och miljön är häftig.
 
Kalifornien känns som ett ställe för mig, först och främst så är det självaste USA och där tror jag att jag skulle passa in, annars verkar det vara jätte fina och mysiga hus och människorna verkar så himla softa. Annars är nog mijön ganska lik sig till här vilket jag gillar!
 
Kanada, det verkar så himla coolt där, jag vet inte så jätte mycket om det men det jag vet gillar jag absolut. Jag tror även dom har riktigt bra shopping samt att miljön verkar vara väldigt blandad och fin, men kallt! Skulle verkligen vilja besöka stället.
 
Australien, ännu ett ställe jag tror jag skulle passa i, det är iprincip alltid varmt, man har möjlighet till att surfa vilket jag skulle vilja testa, mijön verkar underbar och inte nog med det utan dom har jätte många coola djur jag skulle vilja se! Helt enkelt ett ställe jag tror att jag kommer gilla.
 
Kapstaden, södra afrika. Jag tycker att det ser ut att vara så himla vackert där och skulle vilja se någonting nytt och annorlunda.

IGÅR

 
Såhär såg jag ut igår!

SUMMER LOVE

Tumblr
 
Älskar att kolla på tumblr! Dom har så grymt fina bilder och jag blir verkligen super inspirerad av det! Vill bara fota jätte mycket och längtar ju galet efter sommaren när man ser allting...
 
Hur som helst så satte jag in en ny header igår, stog verkligen ut med den jag hade så det vart en enkels tills vidare. Är nöjd med den som är vilket är skönt. Idag var jag på stranden igen, det var så himla skönt imorse att jag nästan kunde gå barbent, det börjar ju gå mot värmen nu vilket jag är så sjukt glad över. Längtar helt sjukt mycket över att få kunna snorkla i havet och se massa coola saker som finns! Har redan sätt krabbor, sjöborrar och sjöstjärnor och sånt än så länge som har legat på stranden men det är ju tusen gånger roligare på sommaren när det är stekhett och man är jätte brun!! Åh gud vad kul det ska bli.
 

Cozy Sunday

Cozy Sunday
 
 
 Älskar att ta på mig mysiga och fina kläder på söndagar om man är hemma och tar det lugnt.

Juicy Couture - Victoria Secret - Ugg

SUNDAY BEACH

Två bilder från idag!
 
Dagen spenderades vid stranden med familjen och slutade med standard söndags buffe! Super gott och trevligt var det så nu ligger jag här i sängen med Johannes fortfarande helt proppmätt!! Vi, eller jag ska kolla på PLL nu och Johannes ligger väll kvar här och spelar spel. Åh vad jag älskar den här ungen!! Hoppas eran söndag var lika trevlig som min! Puss

Miley Cyrus

 
En person jag faktiskt ser upp till är ingen mindre ääään... Miley Cyrus!! Enda sen jag var liten har jag nämligen alltid tyckt om henne. Kommer ihåg på Fredagarna när man kom hem från skolan och man kunde kolla på nya avsnitt av Hannah Monatana. Det var mitt absoluta favorit program! Jag tycker att hon har en röst som är helt underbar, lyssnar ofta på hennes låtar, gamla som nya! Absout en favorit kändis är hon! Så cool och hon är riktigt vacker. Måste dock erkänna att jag inte tycker om hennes nya stil lika mycket men det ändrar inte min åsikt om henne.

FREDAG

Jag är fullt medveten om att min design är sjukt ful... Men var verkligen SÅÅ trött på min förra att jag verkligen behövde göra en ny. Men denna är inte någon som ska stanna förevigt då jag själv inte är så speciellt förtjust i den. Så stå ut!
 
Annars är det fredag idag om någon har missat det! As skönt ju. Ska nog stanna inne ikväll tror jag, den här månaden är så sjukt tråkig samt att vädret inte är kul alls idag, regnar igen... Längtar verkligen till våren kommer, ligga på stranden med tanning oil (hehe ska fuska lite innan riktiga värmen kommer) samt ha på sig klänningar och shorts. Dock måste jag köpa massa nya bikinisar, Jag slängde det flesta när jag kom hit så det måste inköpas
 
Haha söta gamla bilder!

It isn’t easy for me to let it go, cause I swallow every single word.

 
Hejhej på er! Idag har jag inga speciella planer tyvärr men ska möjligtvis iväg och handla med mamma senare, behöver komma ut även om vädret är piss idag... Det regnar jätte mycket och blåser satans mycket. Igår vart det inte alls som planerat då jag plötsligt fick jätte brottom efter duschen, därav uppdateringen. Ska sluta säga att jag återkommer för då kommer någonting annat plötsligt ivägen...

GODMORGON

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan och har än så länge inte gjort mer än att äta frukost. Tänkte hoppa in i duschen snart och efter det så har jag några timmar på mig över så antar att jag kommer att blogga lite då! Har alltid en massa inlägg på gång men har en tendens att skjuta fram saker och ting. Hoppas ni har haft en bra morgon! Pusspuss
 
Kärrtorp bajsskola perrong och jag i höstas med vinterjacka, lol.

KVÄLLS UPPDATERING

 
Är så pinsamt dålig på att uppdatera ibland... Hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig snart. Har blivit så mycket bättre på att gå och lägga mig i tid och komma upp morgnarna! Var ett helvete att ta sig upp innan klockan tolv tidigare men nu har det blivit mer en vane sak! Har inte någon lust till någonting alls just nu så bloggen blir lite seg tyvärr... Uppdaterar imorgon antar jag! Sovgott.

Dom senaste bilderna på min Instagram.

 
Amandisss

LÄNGTAR

Summer: hair gets lighter, skin gets darker, water gets warmer, drinks get colder, music gets louder, nights get longer, life gets better.
 

GODMORGON

 
Hej på er! Sitter just nu i sängen med mina lillebror och har precis käkat frukost. Idag har jag inte några planer och eftersom att gårdagen inte alls var på för på mig något sätt och vis så tänkte jag bara ta det lugnt idag och göra det jag känner för helt enkelt. Är faktsikt rätt bloggsugen så håll utkik!
 
Är btw med i Biancas tävling om att vinna en Daniel Wellington klocka! Hur nice är inte det? Tycker ni ska ta och kika in både hennes blogg och tävling så in på http://biancasss.blogg.se/ vettja!

RANDOM

 
Lite nytt onödigt men ändå behövande. Johannes har ju slarvat bort locket till min gamla mugg...

Ray Ban Outdoorsman

Har suktat efter dom här något galet mycket!! Tycker verkligen att dom är så sjukt fina och sitter helt perfekta på. Någon dag kanske jag tar tag i och köper mig dom, men det återstår och ser, hehe!

SEG DAG

 
Bloggningen har inte alls varit bra dom senaste dagarna och det ber jag om ursäkt om! Hade tänkt gå och träna imorse men det är storm, regnar och blåser som in i helvete. Lite mysigt men det förstör mina planer för dagen helt totalt... Man kan ju knappt gå utanför dörren! Får se vad jag ska göra nu istället, är ganska trött då jag steg upp rätt tidigt imorse så kanske sätter på en film eller nått, skulle dock inte förvåna mig om jag råkade somna. Nu babblar jag på om alldeles för onödiga saker, hörs med lite mer intressanta saker senare!
 
 

TRÄNA

 
Hej på er! Ställde klockan på elva imorse för att gå upp och träna vilket var otroligt skönt. Efter att ha kommit hem från några timmars träning gjorde jag iordning en god frukost/lunch.
 

FLÄTA

MYSKVÄLL

Somnade nästan direkt efter det senaste inlägget, var helt slut. Var riktigt skönt att få sova lite men nu är ju dock nackdelen att jag är väldigt pigg. Ska upp relativt tidigt imorgon så får se hur det här gå. Idag kom nya PLL avsnittet ut så ska kolla upp om det går att kolla på redan nu! Älskar ju att kolla på serier som ni kanske har märkt? Har även börjat kolla om Gossip Girl för ett tag sedan i brist på andra serier och för att den är så himla bra. Ska nog spendera min kväll framför datan med te och ljus helt enkelt. Hörs senare eller imoron, puss på er. ♡
 

FYRA ☆

WANTIES
 
 Fyra fina, har en lila som jag egentligen köpte för att matcha mina hunters med. Men tycker verkligen det är fint så skulle absolut inte tacka nej till en med stjärnor och döskallar i basfärger.

DAGENS KLÄDSEL

 
Bootcut - Skull scarf

McDonalds

Fick en fråga av Alice som jag tänkte kunde vara intressant för er andra också så jag valde att svara på det i ett inlägg.
 
Q - Heeeej! Ska söka jobb på McDonalds, vet att du jobbade där förr! Undrar om de är värt det eller om de bara är hemskt? :) puss!
 
A - Ja, jag jobbade på McDonalds och med egna erfarenheter så tyckte jag att det var kul men såklart en utmaning. Jag tror att många anser McDonalds vara ett skitjobb men det är extremt bra för framtiden då dom jobbar på ett väldigt framgångsrikt sätt. Jag hade väldigt stor press på mig när jag jobbade där, det var inte alltid en dans på rosor då jag själv tog det väldigt seriöst. Sen tycker jag att det är väldigt viktigt att vara social och trevlig när man jobbar på McDonalds. Så min svar blir alltså, ja jag tycker att man ska söka jobb där för att det ger en själv så mycket i längden samt att man växer lite som person.
Puss!
 

BEACH

 
Sitter just nu sittandes med öppna ögon och halvsover. Är verkligen helt sjukt trött och mitt huvud är off. Väntar på lunch som snart är klart och efter det är jag förhoppningsvis lite piggare, ska uppdatera med lite roliga inlägg då. Idag har jag vart på stranden och innan det var jag och fixade massa saker innan skolan för nästa år. Hörs senare, pusspuss.

☆ DAGEN

Min uppdatering på dagarna har inte alls varit så speciellt bra, men om jag ska vara ärlig har jag gameat med min brorsa hela dagen (haha så töntig.) Han kom in imorse och frågade om vi skulle spela tilsammans så inprincip det har jag gjort hela dagen förutom att jag var ute ett tag. Idag måste jag försöka sova lite tidigare men får se hur det går eftersom att jag inte riktigt kan slita mig ifrån spelandet, hehe. Jag har en tendens att bli sjukt beroende av spel, sen kan jag även tillägga att jag kan bli galen om någonting blir fel. Skriver mer imorgon, puss.
 

DAGENS OUTFIT

SVERIGE

 
Kollade på lite sunkiga mobilbilder på datan och insåg att jag saknar Sverige och alla mina vänner otroligt mycket, jag har det verkligen super bra här men kan inte ignorera att jag faktiskt hade så sjukt många bra vänner där också... Bjuder på dom över, enjoy!

DAGEN

Har varit ute hela dagen så därför har jag inte kunnat uppdatera och nu är jag faktiskt riktigt trött. Har suttit och funderat över vad jag ska skriva i typ en timme men det är verkligen tomt. Borde ta bort sminket osv men är så himla lat... Ligger så skönt i sängen. Får inte ut någonting vettigt ur det här inlägget så tror det är bäst att jag uppdaterar imorgon istället. Godnatt på er.
 
Vi hitta en krabba idag på stranden!

ME & ONLY ME

TUMBLR

365mattine:

353.
Uboldo, VA, Italy
 
Måste bara påpeka att jag verkligen älskar tumblr, har haft det ganska länge nu men har varit lite dåligt på att uppdatera i perioder men man får sjukt mycket inspo. In och kika på min vettja HÄR
 

Got a secret can you keep it?

 
Hej på er! Har fixat iordning lite te och ljus i rummet och tänkte ta och kolla på efterlängtade PLL och efter det kolla på Mean Girls samtidigt som jag ska fixa iordning mina naglar, vilket behövs. Det jag har just nu är fint men alldeles för utslitet. Får se om vi hörs efter berorende på hur trött jag är, ha en trevligt kväll.

INSPO +

 
Vill egentligen kunna träna hur mycket som helst, men sen julen så har jag haft fullt upp med annat. Umgåts med vänner och familj samt gjort viktiga saker. Vilket är synd, men nu efter min lilla "semester" känner jag att det börjar bli dax igen och prioritera träning, helt enkelt en av sakerna som får mig att må bra. Bilderna över har jag som bakrundsbild så varje gång jag går in på mobilen (vilket är ofta) så blir jag mer motierad, ett mycket bra tips till er andra som också har lite svårt att komma igång. Men nu är det dax att sätta igång igen, visst?

SPANIEN

Hehe, ser gravid ut.
 
Någonting jag ofta kommer på med mig själv är att jag inte direkt uppskattar att jag är i Spanien. Eller... Upskatta kanske är fel ord, för det gör jag absolut men inser aldrig att jag faktsikt är utomlands, jag är inte i Sverige och jag är inte i kylan. Om jag bara hade varit här på semester hade jag tagit vara på den här tiden annorlunda men eftersom att jag vet att jag kommer vara här väldigt länge är jag riktigt dålig på att ta bilder, njuta av solen och samtidigt inspirera andra. Om jag hade varit i Sverige nu en kall vinter had jag ju njutit av att få se att andra är i värmen och i ett annat klimat. Någonting jag dock har märkt sen jag kom hit är att jag har blivit betydligt mer mogen och har en mer annorlunda syn på omvärlden. Jag och min familj har inte rest så speciellt mycket tidigare i mitt liv pga att vi har haft hundar och sen kom Johannes så det känns jätte kul nu när vi har besökt massa olika länder och ja, bor här. Ska försöka att bli bättre på att ta bilder hur som helst.

KLÄDPROBLEM

Två gamla bilder på min lilla älsklings unge!
 
Hej på er! Ligger just nu i sängen lite smått irriterad. Skulle ut tidigare men när jag skulle sätta på mig något så hittade jag inget, så vart så arg så nu tänker jag inte gå ut alls. Typiskt mig... Skulle verkligen behöva köpa nya kläder för jag är så sjukt trött på det jag har. Aldrig duger någonting i och för sig, tom när jag har köpt nya är det kul första gången sen blir det samma sak igen. Tänkte kolla på Dexter nu, är riktigt riktigt trött idag så får se om jag orkar göra någonting senare. Puss

WANTIES

INSPO
 
Skjorta & Jacka - Ralph Lauren Rosa mjukisbyxor - VS Hood - Odd Molly Klänningar - H&M Armband till höger - tiffany & Co Armband till vänster - Guesss Tröja - Hunky Dory
 

THE SITTER

http://grizzlybomb.com/wp-content/uploads/2011/12/sitter-1.jpg
 
Jag måste bara tipsa om en sjukt rolig film jag har sett flera gånger nu, the sitter. Kollade på den för första gången under lovet någongång och tänkte direkt att jag ville dela med mig av en sjukt bra film! Jag skrattader verkligen mig igenom hela filmen och den lilla tjejen samt barnvaken är så sjukt sköna personer i den här filmen!
 
Den handlar iallafall om killen till höger framförallt som är barnvakt till tre barn över en dag/kväll och när han är det kommer det upp en massa saker han behöver göra och på vägen så blir det en del problem. Bör inte säga mer än så för är expert på att avslöja hela filmen då haha. Men jag råder er att kika på den här.

Det gör ingenting om du försöker visa att du har en annan tjej, du ska veta att du alltid varit en leksak för mig.

Super gammal bild.
 
Har varit ute på ärenden hela dagen så är vid det här laget helt slut med tanke på min sömnlösa natt. Satt uppe hur länge som helst för att kolla på Dexter och hade tänkt att göra samma sak idag, dock har jag snart kollat slut på hela... Buhu. Alla serier jag brukar kolla på har uppehåll eller är slut så det suger. Annars sitter jag och kollar på min gamla blogg. Kan inte direkt säga att det var likadan som denna då den är betydligt mer personlig, vart nästan lite för personlig så startade en ny istället, skönt med ny start! Ska ta bort mitt smink nu men koller med lite fler inlägg senare so stay turned. Puss

010713

BEKÄNNELSER
 
Jag tycker inte om läsk så speciellt mycket, och när jag var liten så tyckte jag att cola var skit äckligt.
Jag hatar när jag inte får som jag vill, blir verkligen galen.
Har alltid med mig Iphoneladdare vart jag än går, är så beroende utav min iphone att det är sjukt haha!
Sover alltid på vänster sida av sängen
Har aldrig haft ett speciellt seriöst förhållande och är nog inte direkt "förhållandetypen" heller, trivs singel.
Jag har sjukt svårt för kärlek och känslor, jag kan knappt förklara.
Skäms nästan lite för att säga det här men har tröttnat på instagram...
När jag var liten försökte jag bli vänsterhänt för att jag tyckte att det var coolt och ville alltid vara tvärtemot alla andra.
Jag har aldrig brutit någonting.
Jag tycker att det är skit fult med instagram på Svenska.
Jag tycker oftast att jag är snyggare i verkligheten än på bild, iallafall när jag kollar i spegeln hehe.

DAGEN

 
Sitter med myskläderna på igen efter att ha varit ute hela dagen med vänner. Tänkte ta kort på dagens outfit men det glömde jag såklart, är så himla dålig på det... Tänkte droppa lite fler inlägg senare mot kvällen/natten annars är mina planer att kolla på Dexter tills jag somnar.

COZY CLOTHES

Haha ja jag har stökigt rum hehe..
 
Sitter fortfarande i mina mjukiskläder men ska snart ut, typiskt mig... Dock vet jag vad jag ska ha på mig iallafall. Ska försöka uppdatera så gott det går idag men vet inte när jag kommer hem. Håll utkik iallafall. Har lite brottom just nu så vi hörs senare. Puss
 
 

I'm only playing with fire.

FULLT UPP

Från min tumblr.
 
Ojoj, här har det varit sjukt dålig uppdatering från min sida. Har faktiskt haft fullt upp med annat och har helt enkelt inte haft någon tid alls framför datan. Ska försöka uppdatera så gott jag kan idag men ska nu på en fet lunch buffe och efter det träffa Victor tror jag. Men vi hörs senare, har en del inlägg på gång. Pusspuss

TATTOOS

 
Har enda sen jag var rätt liten varit intresserad av tatueringar då båda mina föräldrar också har det. Något som är viktigt för mig är att dom ska stå för någonting och ska vara rätt diskreta. Skulle aldrig själv kunna tänka mig att ha stora även fast jag kan tycka att det passar andra, men somsagt det är aboslut inte min stil. Dom två bilderna över är faktsikt någonting jag har funderat över, framförallt texten på handleden. Jag vill möjligtvis inte att det ska stå just love men tycker att det är jätte fint där. Dock ska jag inte rusa fram någonting för vill verkligen vara helt 100 över vad jag gör.

ÖVERNATURLIGT

Har av någon anledning suttit en stor del av den här kvällen och läst om övernaturliga händelser, om saker som har hänt andra människor osv. Jag har alltid tyckt att sånna saker har varit väldigt intressanta men samtidigt läskigt. Om ni frågar mig tror jag aboslut att det existerar då en del saker har hänt mig som jag inte riktigt har kunnat förklara. Det hände ofta saker där jag bodde förut, där jag växte upp och har spenderat en stor del av min barndom framtills jag var 16. Där vi bodde så hörde jag först och främst alltid pappa hosta till vilket han väldigt ofta gör, det som är det mest konstiga med det hela är att han är levande, tänker på det ibland och undrar varför jag hör just min pappa, när ingen är där? Brukade alltid ropa på honom på nedervåningen för att försäkra att han inte hade kommit hem men fick inte någon respons. Hade även två hundar på den tiden men det näst sista året så gick vår ena hund bort vilket var en väldigt stor sorg för oss, och sen det hände så kändes det ofta som att han var i närheten, han hade speciella saker som var typiskt han som jag vet att jag kunde höra. Annars har det hänt typiska saker som att någon har gått i trappan. Men kommer även ihåg en gång då jag och mamma satt och kollade på skräckfilm i mina föräldrars sovrum. Jag satt i en fotölj bredvid som var ganska nära dörren och plöstligt under filmer så rycker det i handtaget. Jag höll seriöst på att skita ner mig och gråta. Jag sprang direkt upp till mamma och vi kollade ifall det var någon som hade kommit hem men det var ingen alls, senare samma dag så öppnar någon dörren åt våran hund, det var inte så att hon själv skulle kunna ha gjort det för då hade vi känt igen ljudet och när dörren öppnas så såg man hennes glada min över att få komma in till oss. En annan grej som jag kom på är även att förut hade jag som en walk in closet men som inte var så speciellt stor, och varje gång jag var där inne eller när jag gick förbi där så fick jag en sån läskig känsla i kroppen, hela jag rös till och fick nästan ont i magen. Sjukt läskigt! Så nu är min fråga till er, har det någonsin hänt er någonting ni inte har kunnat förklara?
 
Gamla bilder från när vi bodde där! Gör dock lite ont i hjärtat när jag ser bilderna på mina hundar...

Estée lauder golden makeup bag

 
I julklapp fick jag dessa två underbaringar samt smink till. Älskar att det är guld och jag hade faktsikt en likadan guldig neccisär innan men som hade blivit jätte smutsig... Så det här är alldeles perfekt! La i lite av mina favoriter i boxen. Från Estée lauder.

2012

2012
 

Tänkte lämna det sista med 2012 genom att berätta hur mitt år har varit. Mitt år har varit värdigt annorlunda från början till slut. Det finns gånger då jag brytit ihop totalt och tårarna verkligen inte kan sluta rinna och andra gånger har jag skrattat så mycket att magen gör ont samt kännt att jag älskar mitt liv. I början av året var nog mitt liv inte så speciellt kul. Jag fokuserade väldigt mycket på träningen och jobbet och slet som bara den vilket slutade med att jag vart sjuk hela tiden. Det var inte en människa som trodde på mig och när jag kände att jag behövde vara frisk så blev jag inte direkt bättre. Jag tror att många gånger när jag har varit sjuk har det berott på hur jag mår psykiskt väldigt mycket. Vid våren tog jag tag i det som jag visste fick mig att må bra istället för att göra saker som var bra för mig i framtiden. Jag började alltmer se till så att jag umgicks med folk och lugna ner jobbet och träningen. Jag hade tröttnat en del på att hela tiden drömma mardrömmar om att misslyckad och jämt och ständigt var sjukt stressad inombords. Våren var på sätt och vis en väldigt bra tid i mitt liv men samtidigt var den väldigt jobbig. Tappade aptiten för cheerleadingen och ville inte längre gå kvar men kämpade på iallafall. Sommaren började närma sig och jag träffade en kille jag senare blev tillsammans med, dock höll det inte länge alls men det var mysigt så länge det varade. Sommaren var nog den bästa tiden på det här året. Jag var rätt fri från det mesta, hade tagit ledigt från jobbet så jag kunde vara med mina vänner och göra massor av roliga saker. Självklart kan det inte gå en enda årstid utan att jag på något sätt ska brytas ner, min hund dog tex. Det var riktigt jobbigt för mig då jag haft henne i ungefär hela mitt liv och jag har alltid under min uppväxt varit som hennes lilla bebis. Sommaren förövrigt innehöll en massa festande och samtidigt njuta av ledigheten. När hösten kom så kändes det mesta okej, det var sjukt segt att börja i skolan men jag hade bestämt mig för att sluta på cheerleadingen så jag hade mycket mer tid för att göra annat i livet. I mitten av hösten, precis innan vintern så flytta vi hit. Och där började ett nytt kapitel i mitt liv. I början när jag kom hit kunde jag inte motstå all shopping och alla dessa utgångar så det mesta av min höst/vinter bestog av att njuta. Kan inte säga att det var enkelt i början då jag var väldigt ledsen över att få lämna alla vänner men ju mer tiden gick började jag trivas.
 
Jag kan ju inte ta upp exakt allting jag har gjort under året och heller inte saker som är alldeles för personliga men detta är vad mitt år har varit som i stora helheten (tröttnade lite att skriva på slutet också hehe.)
 
http://24.media.tumblr.com/cf8084710c137aee9c087f97f94dc5cd/tumblr_mfurymtahj1r2vc5mo1_500.gif

COZY

Åh förlåt för att jag har varit världens sämsta bloggare... Skäms nästan lite, jag lovar att jag ska bli bättre och aboslut uppdatera oftare, har flera inlägg pågång till morgondagen så ge inte upp hoppet.
 
Har hur som helst spenderat en stor del av dagen till att vara ute och umgått med familjen, senare mot kvällen har jag kollat på två filmer och nu är jag så trött att jag knappt kan skriva längre. Kan vara det tråkigaste inlägget hittintills men somsagt, imorgon ska det bli hundra gånger bättre. Ska läsa lite bloggar nu och sen sova, hoppas ni sover gott. Pusspuss.
 

2013

 
Hej på er! Har legat i sängen hela dagen och har varit död. Gårdagen vart hursomhelst mycket lyckad trotts allt som gick snett i början av dagen. Har inte mycke att säga idag och har heller inte orken. Hoppas ni hade en grym start på det nya året. 2013 come at me.
RSS 2.0