DRÖMMAR

Jag har drömt om samma person i flera, flera, fleera månaders tid nu, och varje gång vi träffar varandra (i drömmen) så blir jag helt varm i kroppen samtidigt som att jag berättar hur brutalt kär jag är i honom och han svarar liksom aldrig utan han bara ler. Vad är detta?! Hur är det möjligt? Är det bara jag som är skitfånig och "kär" eller är det mina drömmar som säger åt mig att jag behöver göra någonting åt detta för att det har en betylse. Nja, det är nog bara det jag önskar. Dock har jag alltid varit fascinerad av drömmer sen jag började komma ihåg allting jag drömde. Vissa saker har ju faktsikt en betydelse, om man förändras eller växer som person, om man känner sig stressad eller ensam tillexempel.
 
Jag vet att när jag gick i nian och gick igenom en hel del förändringar med mig själv så då drömde jag hela tiden om saker som tydde på att jag går vidare och lämnar det gamla. Just nu kan man tyda mina drömmar på stress om saker som faktiskt händer i verkligheten, eller saker som jag tror kommer hända. Jag tycker verkligen att det är sjukt kul att jag vet vad jag drömmer och jag ser det som en slags "talang" eller förmåga. Jag vet ju inte heller bara vad jag drömmer utan jag vet även vad som händer runt om kring mig när jag sover. Som om någon skulle kolla på mig eller gå in i mitt rum utan att göra ett knyst så vaknar jag på sekunden, eller om jag sover med Johannes så kan jag märka om han rör sig mot kanten osvosv.
 
När jag var liten därimot så trillade jag ofta ur sängen, pratade och gjorde ljud samt gick i sömnen. Brukade ibland springa in i väggen (haha) och var livrädd att jag någon dag skulle råka gå ut genom dörren mitt i natten, men som tur var skedde det aldrig.
 
När jag var yngre (tills ungefär när jag flyttade hit) så bodde jag på ett väldigt mysigt ställe där alla kände alla. Hur som helst så brukar jag väldigt ofta drömma om det stället. Jag har vart "porträdd" sen typ evigheter tillbaka och har alltid tyckt att det har vart obehagligt och i dom här drömmarna så drömmer jag att trapporna aldrig tar slut, att jag bara går och går men kommer knappt någon vart. Sen brukar jag drömma att det är läskiga människor i källaren... Undra om det beror på någonting, om någonting har hänt mig där som lever kvar fast jag har förträngt det? Det enda jag kan komma på är att när jag en gång var liten så var det en som förökte ta med mig hem men som ej bodde där, det var rätt obehagligt faktiskt. Mamma har faktsikt besökt ett medium som har "knytit upp knutar" om varför hon tex har klaustrofobi, och så fort hon fick svaret kunde alla pusselbitar falla på plats. Önskar att jag också gör det någon dag för det är så häftigt!
 
Ojoj nu vart det världsa långt. Hade så mycket att säga, haha! Kan någon av er också komma ihåg era drömmar mycket, eller har ni någonsin besökt ett medium? Berätta, jag vill höra allt ni har att säga!!
 

RANGE ROVER

Detta är min framtida bil, helt sick snygg. Vit eller svart har jag ingen aning om, men en Range Rover ska det vara iallafall! Dock kan man väll säga att jag är långt ifrån kärkort i nulänget. Har inte ens börjat plugga teori eller övningskört. Men i framtiden så!
 
Fatta att glida runt med den här baben, dröm.
 
 

Natasha Oakley inspo

 
Jag har verkligen fått annorlunda stil det senaste året, visserligen gillar jag det jag hade tidigare men nu är jag öppen för mer plagg och mer stilar, vilket jag verkligen älskar. Jag tycker att det är såså kul att ha olika kläder, variera osv. Dessutom slipper jag få utbrott varje gång jag ska hitta någonting att ta på mig när jag ska ut. Dock kan det ju också bero på att det är sommar och det blir enklare att hitta saker att ha, men jag gillar vekrligen att jag är mer öppen nu.
 
Det som ni ser över är så chill på en sommardag när man ska ut och käka eller gå runt på stan. Vart insirerad av Natasha Oakley när jag gjorde denna outfit. SÅSÅ SNYGGT!!!
 
 

FRIDAY

 
 
Visst har jag varit grym på att uppdatera dom senaste dagarna? NOT. Har haft en hel del att göra och har väll helt enkelt inte haft lust. Ligger just nu i sängen och har såså ont i ryggen samt en huvudvärk som har hållt i sig i flera timmar, inte kul alls. Har bunkrat upp med lite allt möjligt så jag tror faktsikt att jag kommer stanna inne ikväll. Men med mig vet man å andra sidan aldrig, kan vid tolv ångra mig och dra ut istället. Hade tänk att kolla på någon film nu men kan inte hitta på någon rolig... Jaja, vi hörs senare iallafall, puss.

squat til you drop

 
Nu när min rygg faktskt har blivit lite bättre så tänkte jag köra på denna och se om det ger resultat, jag hoppas bara att min rygg håller och det inte gör jätte ont efter ett tag och jag tvingas sluta. För vem vill inte ha tajs ass nu när det är bikini säsong? Let's go!
 

The simple dress

 
 
Jag skulle verkligen behöva köpa en vanlig svart tight klänning och en vanlig vit tight klänning. Det är så himla snyggt fast simpelt och det passar till så många olika tillfällen. Av någon anledning så har jag inte tagit med mig eller köpt en enkel vanlig klänning så det får jag göra snarast.

Dance our tears away


Bilder ifrån dagen. Det var riktigt nice väder ute idag, var typ varmt med det jag hade på mig över och då var det kväll, weey. Annars kom jag just hem från en as rolig utekväll, men som vanligt så var jag sämst på att ta bilder så det vart bara två risiga från hela kvällen... Duktigt Amanda! Träffade en grymt snygg kille också, jag är fan kär. Nu ska jag hoppa i sängen och sova, godnatt världen.

Badrum

 
HUR fint är inte det här badrummet? En blandning mellan gammalt och nytt, vitt samt stort och öppet. Detta är absolutly min typ av stil. Jag längtar så mycket tills jag blir äldre och kan få inreda mitt eget precis hur jag vill, drömmen!! Jag har ju velat bli mäklare i flera år (tror jag har nämt det) just för att jag är så himla intresserad av både ekonomi och inredning/hus. Är det här eran stil eller tycker ni att det inte alls är fint? Tell me, det är jätte kul att höra!

I need you

BABY BOO

 
Dom senaste dagarna har jag hängt på stranden, har blivit ännu brunare och även bränt mig i ansiktet haha. Dock går det alltid över till brunt efteråt så det är bara att stå ut med det i någon dag. Igår var jag på beachparty, tyvärr är jag sämst på att ta bilder så det vart inte så många roliga från då... Det var iallafall kul där tanke på att det var väldigt olika människor, både spanjorer och turister, bra blandning helt enkelt med skön stämning!
 
Man skulle även hoppa över en eld för att få bort onda andar, så nu får vi hoppas på att det funkade. Behöver lite tur just nu. Pusspuss

Dag 1 – En blogg/bloggar jag läser varje dag

 
Jag läser ju en hel del bloggar men en av alla dessa är Elsas. Har läst den ett tag och älskar den, en av mina favoriter helt klart! Hon bor i göteborg och är faktsikt 98a, hon är sjukt snygg och jag älskar hennes kläder, bara grym helt enkelt. LÄSLÄS!! Klicka antingen här eller på bilden för att komma till den.

She's not me - and she'll never be, never be

 
Ju mer jag lyssnar på den här låten desto bättre blir den. Zara har en helt sick röst och när man lyssnar på denna kan jag inte annat än rysa. Den här tycker jag nästan är snäppet bättre än pt 1 även fast den var väldigt bra den med.

Camilla

Jag tycker att det är så himla snyggt med mönstrade kläder nu i sommar, linnen som shorts till klänningar och kjolar. Skulle gärna vilja införskaffa mig en snygg klänning eftersom att det funkar natt som dag. Man kan ju matcha det med både boots (höga som låga) eller ett par kilklackar, det tycker jag är skitsnyggt!
 
Eftersom att jag inte bor i Sverige just nu så vet jag inte riktigt vart man kan hitta dessa exakt men skulle kunna gissa att Mango, Topshop, H&M, Åhlens, Ellos, nelly.com, zara har liknande. Utomland (här i spaninen) finns det att hitta på Pull&Bear, Bershka, Primark, småbutiker, Sfera, Stradivarius osvosv. Dessa ovan hittade jag idag när jag kikade runt lite på internet och de kommer ifrån märket Camilla, dom hade så mycket fina grejer!! Kika in på hemsidan!
 
Som jag sa tidigare man kan ju matcha det med väldigt många olika skor men satte ihop ett collage med kilklackar som passar till och som jag tycker personligen är sjukt fint!
 
(Klicka på bilden för att se vart man kan köpa alla)
 
 
Här är fyra sjukt fina saker ifrån Camilla, VILL HA!!
 
 

20 DAGAR

Kör igång med denna ikväll eller imorgon!! Bra att ha när man inte har någon aning om vad man ska skriva. Kisses
 
Dag 1 – En blogg/bloggar jag läser varje dag
Dag 2 – Vad jag har i min väska
Dag 3 – En nytagen bild
Dag 4 – Någon som betyder mycket för dig
Dag 5 – Fem webbsidor jag ofta är inne på
Dag 6 – Min bästavän
Dag 7 – Någon jag saknar
Dag 8 – Två saker jag längtar efter
Dag 9 – Fem bilder från ett minne 2010
Dag 10 – Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 11 – En bild som är från när jag var liten
Dag 12 – Tio saker jag gillar att göra
Dag 13 – En tid jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 14 – En bild som gör dig arg
Dag 15 – En bild som är över ett år gammal
Dag 16 – En bild du har tagit som betyder något
Dag 17 – En bild som är tagen i staden du bor i
Dag 18 – En sång som får mig att må bra
Dag 19 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 20 – Tre filmer jag sett och gillat

Och glad midsommar!

LET'S GRAB A COLD AND FRESH DRINK//DAY DRINKING

 

NYA SOLGLASÖGON

Mina nya brillz! Jag hade ett par av dessa fast i Ray Ban tidigare fast dom vart snodda... Eller egentligen hade någon bytt ut mina med ett par andra fejk haha!! Hur osmidigt som helst. Kände iallafall att det var dax att skaffa mig ett par nya liknande så körde på en billigare variant. Jag är ju en sån där person som älskar solglasögon (även fast jag är hur dålig som helst på att faktiskt använda det.) Gillar dom hur som helst, enkla men nice.
 
 

PALMS BABY

 
Lite av dagens och några andra bilder tagna med mobilen från idag. Fick inte någon bra bild på varken det jag hade igår eller idag så ni får nöja er med detta! TiIll det ni kan se på bilden så hade jag lite armband samt en guldig klocka. Älskar vädret just nu! Måste dock besöka stranden lite oftare... Är så hemskt lat.

SERIE TIPS? SHOOT

 
Ligger i sängen totalt utslagen och hungrig. Det har varit riktigt varmt idag (klagar inte) och har nog druckit för lite vatten så det slutade med huvudvärk, såklart. Har heller inte hunnit käka middag än så jag hoppas att den är klar snart. Jag är super trött och har kollat klart på hela DH så jag sitter och funderar på vilken serie jag ska kolla på nu. Är öppen för alla förslag, så tipsa gärna om någon/några bra serier. Har tagit lite bilder på dagens outfit så ska även kolla om det blev några bra bilder, det var nog det. puss
 

gonna get that tan

 
 
Jag älskar ju att vara brun och därför är jag totalt beroende utav den produkten över. Jag tror att de flesta vet vad det är, men för er som inte gör så är det en sololja som man smörjer på när man ligger på stranden, eller vid poolen eller vart man nu ligger och solar. Den är super effektiv och jag älskar den. Jag tror att man kan köpa den lite vart som helst i Sverige och den är helt klart värd pengarna om man vill få en fin brun färg på relativ kort tid.

BEACHFUN

 
 

NYTT

 
Lite till nyss! Man ser inte så bra och vissa tröjor var i tvätten, därför får ni se mer på senare i outfits istället. Detta är då ifrån mormor & morfar (därav svensk tidning.)

SUMMER//INSPO

tumblr

FRÅGOR OM MIG

1. Hur gammal är du? Jag är 17 år men snart 18 (REDAN?!)

 

2. Hur gammal känner du dig? Det beror helt på situationen, ibland känner jag mig som 16/17år då jag bara struntar i allt och det finns ingen annan än jag medans jag ibland behöver bete mig som 18. Jag tror nog att jag oftast är som 17 för att jag inte riktigt vill ta ansvar, än.

 

3. Vad har du gjort i dag? Idag har jag inte gjort så mycket än, vaknat och ätit frukost. Var påväg ut för ett tag sedan tills jag såg att det hade blivit molnigt så jag väntar med att gå ut tills lite senare.

 

4. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Sommar, helt klart. På sommaren är man ledig samt att solen och värmen gör en mycket gladare, man sprider mer energi än många andra årstider. Det känns som att sommaren är ett helt eget år, på den ledigheten man har händer så himla mycket and there is no limits.

 

5. Är du besatt av någonting? Jag är en sån där jobbig person som har tvångstankar och tics så man kan väll säga att jag är beroende utav de sakerna jag har för mig. Sen är jag på sätt och vis besatt utav internet, mobilen, kaffe och sånt där skit.

 

6. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig? Jag gråter nästan aldrig inför någon annan, jag tycker att det är läsigt att åka båt och tycker att det är obehagligt med hav/sjö/vatten/whatever, jag har inget som helst bollsinne.

 

7. Hur vill du tillbringa din pension? På något harmoniskt vis, göra det jag känner för och tillbringa den med min kärlek.

 

8. Har du någon gång brutit ett ben? Faktsikt inte.

 

 

9. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Jag skulle för stunden gärna vilja vara i Sverige med ett par sköna människor i solen och bara njuta av livet, ni vet sånna där enkla stunder men som ändå betyder mycket för att man har bra människor runt om kring sig? Så.

 

10. Vilket är ditt favoritgodis? Jag är ju en godisgris så det går inte att välja bara en, men jag gillar choklad och surt lite extra.

 

11. Vilken är din favoritaffär? Jag har ingen favoritaffär, jag går in på lite olika och köper det jag tycker om.

 

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Helt klart kvällsmänniska, bland det värsta som finns är att få behöva gå upp morgnarna och göra det man behöver göra, usch.

 

13. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? För tio år sedan var jag ynka sju år, om jag ska vara ärlig så minns jag inte så speciellt mycket men jag tror att mitt liv var ganska harmoniskt och simpelt på den tiden. Ni vet sådär när man plingar på ens kompis dörr för att fråga om den vill gå ut och leka på gården? Ungefär så var det nog. Jag hade även precis flyttat till ett nytt ställe och jag hade ganska nyss börjat i en ny skola då. Ja, livet innehöll inte så mycket problem, det största som bekymrade mig var folk som kallade mig "kortis". Tänk om det skulle vara samma nu..

 

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Jag är usel på att ta åt mig och upskatta dom där småsakerna man får och hör lite då och då, jag tar in det, säger tack och sen har jag glömt det. Jag kom faktiskt och tänka på detta här om dagen, jag har lätt att se saker som en självklarhet helt enkelt.

 

15. Vad heter du i andra namn? Jag heter faktsikt sol, coolt va?

 

16. Vill du gifta dig? Absolut, med den personen jag verkligen älskar och på ett perfekt sätt där allt är planerat i minska detalj.

 

17. Har du, eller har haft, något smeknamn? Jag har haft många smeknamn genom tiderna, vissa mer vanliga och andra mer internt. Amandiss är nog det som är "populärast".

HAMBUGER

 
Jag älskar att sitta på en uteservering med solen i ansiktet och besälla den maten man känner för att äta. Sommar är den bästa årstiden på året enligt mig och jag tror att väldigt många håller med mig gällande den punkten.

crazy colours

 

NELLYCOM

Nelly.com har just nu sommar rea och deras saker var verkligen superfina!! De över är bara några utav väldigt mycket som jag gillade. Kika in ni med vettja! Koden ni kommer få behöva ange är "SUMMERSALE". Enjoy

NYTT

 
 Lite nytt av det jag köpt! (Dvs halsbandet, linnet, koftan och väskan.) Bilderna vart inte så fina alls men ni får se mer av det i outfits antar jag, köpte även ett par solglasögon som inte kom med på bild men kan visa dom senare. Väldigt nöjd är jag iallafall.

17.43

Min blogg har varit lite smått död den senaste tiden, har inte haft lust och när jag inte har lust så skiter jag i det istället för att göra massa ovärda inlägg. Kommer knappt ihåg vad jag gjort dom senaste dagarna, har varit på en festival iallafall vilket var ganska kul, tog inte så mycket bilder tyvärr. Dom andra dagarna kan jag inte riktigt minnas, har shoppat, varit på stranden och bara varit ute tror jag.
 

LOVE

 

BEDTIME

 

-

 
 
Idag är det sjukt varmt, sådär varmt att man lökar i bara linne och shorts. Blandade känslor för den, både skönt och jobbigt. Roligt att alla ska till Summerburst idag också, alla förutom jag... O andra sidan har jag inte fyllt 18 än så hade inte fått gå ändå, bara lite smått avis kan man säga. Fredag är det hursomhelst, inge aning om vad jag ska göra, första dagen på länge jag har absolut noll planer. Får se vad dagen leder mig.

KOM MED FILMTIPS

 
Hejhej! Har idag vart ute och fikat/druckit drinkar i det fina vädret, tog tyvärr inga outfits bilder för det glömde jag helt. Har nu planerat att bara vara hemma ikväll och ta det lugnt, kolla på serier eller någon bra film. Jag sov så extremt tungt och länge inatt så känner mig mer utvilad än någonsin. Kom gärna med bra filmtips, älskar skräck!

TORSDAG

Tjena! Har vart rikskeff på att uppdatera dom senaste dagarna men har verkligen inte orkat, haft lust eller tid. Aja, ska nu snart göra mig iordning men innan dess läsa lite bloggar och kolla på det nya avsnittet av PLL, excited!! Efter det ska jag ut, får se vad vi hittar på men någonting trevligt blir det säkert. Jordens mest ovärdaste inlägg än så länge, men jag är så osugen på detta i nuläget, hoppas viljan kommer tillbaka. Har faktsikt en del nytt att visa så får se till att ta kort på sakerna, puss.
 

ÄLSKA

HOT SUMMER

 

SÖNDAG 09.06.13

 
Lite bilder ifrån min Söndag! Dagen har känts oändligt lång men själv kommer jag inte riktigt på vad det är jag har gjort, trevligt har det iallafall varit. Jag hade med mig kameran ut idag och det kändes som att jag fotade hur mycket som helst men när jag kom hem så insåg jag att det inte var så mycket alls som jag trodde, mest under middagen. Vi åt idag på mitt absoluta favorit ställe, deras mat är guddomlig.
 
Söndagar här är mysiga, man äter och umgås med familjen. Det mesta är stängt och därför blir det automatiskt så att man spenderar sin dag med sina nära och kära, det gillar jag! Hoppas ni också hade en mysig dag, puss på er.

MASCARA

 
Det här var en av sakerna jag fick av mormor & morfar. Har aldrig testat den tidigare (tror jag?) men jag testade den hursomhelst idag för första gången och so far gillar jag den. Lancome har även jätte fina läppglans men denna är då en mascara. Kanske kan berätta senare vad jag tyckte om den.

MORGON

 
Godmorgon, skulle egentligen upp klockan nio, vilket jag gjorde men jag hade sovit så dåligt inatt och jag hade ont i huvudet så jag hoppade det och vi flyttade fram tiden. Nu sitter jag och äter på det över och väntar på att mamma ska baka klart bröden Hade ingenting speciellt att dela med mig, puss.

NIGHT OUT

-

- Jag stör mig så fruktanskvärt mycket på människor som skriver dej och mej, när det alltså ska vara dig/mig.
- Bananpannkakor som alla verkar gilla är INTE gott.
- Jag har alltid på mig halsband.
- Jag har klaustrofobi.
- Jag är kär i min doktor.
- Jag kan inte äta kärsbär.
- När mitt rum är stökigt så får jag panik, därför städar jag det varje dag, haha.
- Om jag är "dryg" på sms så har du ett säkert friend-kort hos mig. (Dock är jag dryg mot männsikor jag inte orkar med heller haha)
- Jag kan inte beskriva mitt hat till tidiga mornar, egentligen till att bara ställa klockan för att gå upp.
- Det enda som kan få mig lugn eller mindre arg är att sätta på mig hörlurar och lyssna på hög musik.
- Jag knäcker mig rygg jätte ofta och tycker att det är sjukt skönt.
 

BEIGE


DAGEN//LÖRDAG

 
Sitter med en kopp kaffe i handen och har svårt att hålla ögonen öppna, funderar på att lägga mig med någon bra film eller kolla på en bra serie innan jag somnar. Mormor och morfar är här denna vecka (vet inte om jag har nämnt det) så jag umgås en hel del med dom nu innan dom hinner åka hem igen. Var tvingad till att gå upp jätte tidigt imorse och måste tyvärr göra detsamma imorgon, hatar verkligen att inte få sova ut, speciellt eftersom att jag har så svårt att somna på nätterna. Fick även en del presenter som jag kan visa någon gång när jag orkar, riktigt nice är det! Johannes fyllde även år idag så har firat honom hela dagen, känns som att den här dagen knappt existerat med tanke på hur trött jag är. Helt sick är det.
 
Hursomhelst så tycker jag att det är så extremt tråkigt att blogga just nu vilket ni kanske märker. Jag kan ju uppdatera men det är inte alls kul, tycker inte ens att det är kul att läsa andras för stunden. Super trist. Jag hoppas verkligen att motivationen kommer tillbaka snart.

JOHANNES TRE ÅR

 
Grattis på födelsedagen min älskade lilla prins. Jag älskar dig oändligt mycket och skulle kunna göra allt i hela världen för dig. Tre år är du redan, lovelove ♥♥

MAXI

Såg två jätte fina långklänningar på nelly.com idag från märket F.A.V. Skulle inte alls ha någonting emot att få äga dom. Den svarta har en skitsnygg djup rygg, om ni klickar på bilderna så kommer ni till sidan och där finns det även fler bilder på dom. Långkänningar är jätte snyggt och väldigt simpelt nu till sommaren tycker jag!
 

LISTA

 
Hur känner du dig nu? Otroligt trött.
Vilken är din favoritsak? Mobilen eller datorn kanske.
Vilken hemsida besöker du dagligen? Blogg.se
Vad har du gjort idag? Vart på stranden, legat i sängen och ätit middag, ungefär de.
Hur många seriösa förhållanden har du haft? Alltså den är svår, eftersom att jag knappt vet själv, hehe.
Vad ska du göra ikväll? Sova antagligen för imorgon så ska jag upp tidigt.
Vad gör dig glad just nu? Vänner gör mig glad.
Hur lång är du och hur mycket väger du? Det vet jag inte.
Viken ögonfärg har du? Jag har blå.
Vilken är den bästa känslan? Att vara lycklig och att vara kär tror jag.
Vilket är ditt favoritplagg? Jag har nog inget favoritplagg just nu så det vet jag inte.
Vad ångrar du mest av allt? Det tänker jag inte säga.
Brukar du drömma mardrömmar? Nja, inte ofta men det händer.
Vad stör du dig på? Jobbiga människor (orkar inte vara specefik haha)
Är du blyg? Nej det skulle jag inte säga.
Vilken filmgenre gillar du? Jag gillar väldigt mycket men skräck är kul, hehe.
Är du komplexfri? Det tror jag inte att någon är.
Har du bra kondition? Haha, nja det skulle jag nog inte riktigt säga, hatar att springa.
Vad är du mest nöjd över med ditt utseende?
Ögonen, håret, brösten (heh) är väll några saker jag gillar med mig själv.
Vad är du minst nöjd över med ditt utseende? Hoppar den.
Vanligaste färgen på dina kläder? Jag använder olika hela tiden.
Blir du bra på kort? Kanske? Vet inte.
Hur många har du varit tillsammans med? Två, mer eller mindre seriösa. Höll inte så speciellt länge lol.
Vilka namn finns i din smsinkorg? Det orkar jag verkligen inte kolla.
Vilken svordom missbrukar du? Alldeles för många och fula.
Hur ser drömpartnern ut? Honom beskrev jag ju häromdagen så kolla där.
Har du gått i terapi någon gång? Nja, skulle jag nog inte riktigt säga.
Vad har du för sommarplaner? Tar dagarna som dom kommer.
Vem kysste du senast? Victor typ.
Det längsta telefonsamtalet du haft? Ingen aning, ett par timmar antagligen.
Kan du laga mat? Jag är bäst på att laga mat.
Vad heter din bästa kompis? Alexander.
Ett bra minne? ETT är alldeles för lite.
Brukar du komma i tid? Jag brukar nästan alltid komma i tid, sen om jag inte kommer alls är en annan sak haha.
Vad har du ätit idag? Frukost (flingor och latte) och middag (någon slags smörgås)

TORSDAG//

Jag mår så illa och har sådan huvudvärk att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, brb dö. Var iallafall tidigare idag på stranden men det blåste så satans mycket att jag valde att gå hem istället. Någonting positivt är iallafall att mormor och morfar kommer inatt, snart är det middag (hungrig som ett djur) och sen kom jag inte på någonting mer positiv för stunden haha. Tar nog priset för världens tråkigaste inlägg, mer värda kommer om några sekunder! (Om inte maten hinner bli klar tills dess hehe.)
 
Mm, babe.

APPLE

Tumblr
 
Skulle verkligen vilja ha en Macbook och en ny Iphone. Jag har visserligen en data som jag tycker funkar hur bra som helst men skulle vara kul med omväxling eftersom att dom är såpass olika i tekniken. Jag vet inte så himla mycket om dom olika modellerna dom har men har uppfattar som som rätt simpla och roliga. En ny Iphone hade jag inte bangat på heller, min är inte så himla gammal egentligen men baksidan är sprucken (inte orkat fixa) och det är allmänt sliten, den har blivit slö osv... Dessutom så tycker jag att femman är riktigt snygg. Lovelove.
 
Ska btw försöka att använda min kamera mer för snyggare bilder, är expert på att vara lat och bara använda mobilen eftersom att man alltid har med sig den. Men somsagt, ska försöka bli bättre.

10.30

Godmorgon! Startar dagen med ett collage som jag gjort och som jag tyckte var riktigt snyggt. Ska strax iväg och till doktorn och hoppas verkligen att det går bra. Vi hörs efter, puss.
 

Klicka på bilden för att se vart allting kommer ifrån.

INSPO//

10 om mig


- Jag kan inte käka utan kniv, får typ panik.
- När det kommer till det mesta så är jag perfektionist, ibland är det väll bra men jag kan verkligen bli irriterad på mig själv eftersom att jag bryr mig så mycket om någonting är fel.
- Jag har väldigt svårt att hantera känslor, både död, kärlek, smärta, aggressioner och andra känslor.
- Jag har bacillskräck.
- Jag har sjukt många anteckningar på mobilen, brukar skriva in saker där ifall jag inte kan sova om allt möjligt.
- Har fått väldigt bred klädstil vilket jag älskar.
- Det känns som att jag kan blogga hur mycket som helst men enda har jag någon slags "bloggtorka" att allting jag skriver känns värdelöst, kanske bara är jag.
- Jag har aldrig haft någon annan hårfärg än blondt.
- Jag är kär i min lillebror Johannes och skulle kunna göra allt i hela världen för han.
- Jag kan inte sova själv.

GODSIGRIS

 
 
För ett tag sedan så fick jag ju svenskt godis av ett par vänner och eftersom att jag är världens godisgris så är det på min topp tre mest saknade grejerna. Det på bilden är inte riktigt min smak men det var gott iallafall. Denna vecka kommer även mormor &morfar hit så jag hoppas att dom har med sig ännu mer godis. Sjukt att man kan gilla/sakna någonting så mycket... Hade knappast detta behov när jag bodde i Sverige.

IDAG HADE JAG PÅ MIG DETTA

GMORGON

(Skulle ha kommit upp klockan 11 imorse)
 

NATTINLÄGG

 
Alltid dessa nattinlägg... Sorrysorry! Ligger och kollar på DH atm, funderar på att sova snart med tanke på att jag måste upp tidigt imorgon. Denna vecka har jag super mycket att göra (den kommande alltså) men jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt iallafall. Ville mest uppdatera läget så vi hörs mer imorgon!
 
Puss & Kram.

SLUTA

RANDOM

Matcha Clubmaster

 
Klicka på bilden för att se vad allt kommer ifrån.

Ray Ban Clubmaster

(Tumblr)

För cirka ett år tillbaka så tyckte jag att dessa var groteska, hade du tom frågat mig för ett par månader sen hade jag nog inte riktigt diggat dom heller. Men idag och den senaste tiden har jag öppnat ögonen för dessa mer och mer och jag tycker verkligen att dom har blivit skitsnygga. Skulle mer än gärna äga ett par. För er som inte vet så är det ett par Ray Ban och modellen heter Clubmaster. Riktigt goa!

JUNI

Snälla bli bra.

RSS 2.0