LÄGET

 
 
Idag har det varit helt underbart väder, strålande sol all day long och jag har inte frusit ett dugg. Jag var faktiskt tom barbent idag, den största anledningen var visserligen pga att jag skulle ligga på stranden och sola hela dagen men så fort jag kom ut ångrade jag det inte en sekund! Att det är bra väder kan få mig att må så himla bra.

COZZ

 

-

0010

 
Även fast vädret börjar bli galet najs så leker livet tyvärr inte som jag önskat. Jag har blivit drabbad av bältros (just my luck) så det kliar helt sjukt mycket samtidigt som det svider, jag har feber och har ont i både mage och rygg. Även fast jag egentligen borde ligga i sängen hela dagarna i hopp om att bli bättre kan jag inte riktigt hålla mig ifrån att fuska och njuta av solen på dagarna. Någonting positivt är iallafall att jag har fått tillbaka min blogglust igen, wihoo!!
 
Men nu ska jag sova men ville bara uppdatera er om hur läget ligger till ungefär. Hoppas ni får en jätte kul och festlig fredag, pusspuss och sovgott!

en outfit

BLAIR WALDORF ♡

BLOGGTORKA

 
Jag har just nu världens bloggtorka och har ingen aning om vad jag ska skriva just nu, det är verkligen helt sjukt jobbigt att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva om och det känns bara som om allting jag lägger upp blir helt fel. Jag kommer inte att ta en bloggpaus men jag hoppas att jag snart finner lusten igen.
 
Nu ska jag iallafall kolla på Harry Potter med mina syskon och mysa. Bjuder även på en sjukt bra mix av Ferry Corsten från Ultra Music Festival, enjoy!
 

När du inte vet vad du ska ha på dig

Tisdag

 
Jag skäms lite över hur pinsamt dålig jag har varit på att uppdatera dom två senaste dagarna. Om jag ska vara ärlig så har jag inte alls haft någon lust till att blogga och då antar jag att det inte är lika kul att läsa. Blir iallafall glad för alla kommentarer jag fått dom senaste dagarna! Jag återkommer, puss & kram.

dagen/kvällen/natten

 
- supernatural
- glass

10a

Kär i dessa

Q/A

Du har sjukt fint hår! Hur har du fått det så?
Om jag ska vara ärlig har jag tyvärr inte gjort någonting speciellt, antar att jag har bra gener! *woho*
 
gamla

Kan du visa några snygga vårjackor?
Visst! Dessa under tycker jag är riktigt snygga.

 
Är modet i Spanien samma som här?
Det är ungefär likadant men jag tycker att dom "äldre" har bättre stil än dom i min ålder, de flesta har ofta på sig helt normala (tråkiga) kläder som hoodies och jeans. Dom "äldre" är alltid välklädda. Men självklart finns det undantag och en del i min ålder har riktigt snygga kläder!
 
Om du fick välja ett plagg vilket som helst som nästa inköp, vad skulle det då vara?
Boots, jag har en crush för det atm dock börjar det bli fel årstid för det här...
 
 
Vilken hundras funderar ni över? Min favorit är Golden retriever :)
Vi vet somsagt inte vad vi ska ha, vi är ganska öppen för olika raser. Dock har vi någonting för "stora" hundar så jag antar att det blir någon sådan!
 
Vad heter du på ig??
Det står i vänstra hörnet, amandisss.

PLUS/MINUS

Skev min
 
+ Ska kolla på sista delen av Twilight nu (inte lite efter)
+ Är glad atm
+ Imorgon är det fredag
+ Det vänder mot varmare väder
 
- Har tyvärr inte uppnått dagens mål idag
- Är så äckligt trött på mina kläder

SPAIN

FRÅGA MIG

tbt
 
Hade tänkt att svara på lite frågor senare ikväll så om det är någonting ni undrar över så kan ni ställa dom redan nu så svarar jag på dom ikväll alla på en gång, puss!

0023

 
Hejhej! Dagen har spenderats ute i det sköna vädret, det har verkligen varit dåligt väder denna vinter/vår och hoppas att det vänder snart så att man kan sola, bada och gå runt barbent. Annars har vi tittat på hundar, det är lite sjukt att dom har sina hundar inne på djuraffärer och lever i lika små burar som sköldpaddorna gör, man vill bara ta hem varenda en och fylla huset med små gosiga valpar. Som jag har sagt tidigare så ska vi köpa hund men vi har inte riktigt bestämt oss för ras ännu.
 
Har suttit och skrivit detta inlägg nu i två timmar nu så jag skriver mer imorgon istället, godnatt!

Morning

beeing high and feeling young

 

FRÅGOR & SVAR

Umgås du med personer i din egen ålder i Spanien? Asså har du haft lätt att skaffa vänner? :)
Jag umgås inte bara med personer i min ålder men ja många av mina vänner är 95or. Och om det är lätt så måste jag svara både ja och nej. Som jag har sagt tidigare så beror det väldigt mycket på hur man själv är, jag har haft tur för att det ofta är människor som kommer fram till mig och pratar osv, sen lär jag ju känna folk genom andra, kram
 
Är det annorlunda med vänner i Sverige mot Spanien? Det verkar sjukt spännande men läskigt. Skriv gärna mer om vad du gör o sånt.
Jag tycker att det är skillnad, jag har inte direkt någon djup relation med någon här, kanske är det helt enkelt för att jag inte har hunnit vänja mig än. Sen måste jag erkänna att det är lite jobbigt med språket, jag är inte bäst på spanska och jag tycker att det är tusen gånger mer bekvämare att prata engelska med andra. Sen känns det inte alltid som om jag är här i Spaninen, det känns mer som en vardag och jag hade nog tagit vara på tiden om syftet var en kort semester. Jag kan försöka skriva så mycket som möjligt men somsagt känns det inte som om jag är någon annanstans än i Sverige ofta.
 

Måndag

 
Hej på er! Jag har inte glömt bort er utan vi fick strömavbrott och därför "brann" internet sladden vilket resulterade i noll internet fram tills imorse då en internetkille kom hit och fixade problemet. Det är sjukt hur handikappad man känner sig utan internet.
 
Just nu sitter jag och käkar lunch medans jag försöker hitta bra musik, blir trött på musik så sjukt snabbt, fast vem blir inte det? Antar att alla känner igen sig när det gäller det. Planerna för dagen är oklara men efter alla dessa dagar utan internet så sitter jag ganska bra här framför datan.
 

nothing matters anymore

tbt
 
- Jag är inte så bra på att höra av mig till mina vänner i Sverige, men jag lovar att jag älskar er väldigt mycket iallafall.
- Jag har huvudvärk just nu, and it's killing me.
- Jag har blivit mycket mer mognare sen jag kom hit.
- På kvällarna innan jag går och lägger mig spelar jag alltid sudoku, solitaire eller candy crush, haha geek.
- Jag läser väldigt många bloggar.
- Precis när The OC blir bra slutar serien, varför gjorde dom inte den såhär bara från början?
- Godnatt

OUTFIT

CATZ

 
Innan jag dör.
- Klappa ett stort kattdjur.

TILLBAKA

 
Förlåt, förlåt för min dryga uppdatering. Har försökt att skriva med det gick bara inte, har inte mått så himla bra dom senaste dagarna samt varit lite upptagen, men nu känns det lite bättre igen.
 
Idag hade jag saker jag skulle ha gjort men av någon anledning blev det aldrig av, så min morgon bestog utav Ice Age med Johannes, jag älskar verkligen att kolla på sånna filmer, dom är så himla mysiga. Annars så ska jag snart kolla på PLL och spendera resten av min dag i sängen. Puss & Kram, hörs senare!

WANTZZ

Q/A

Hur ser ditt rum ut?
Jag skulle kunna visa bild på rummet men just nu är det "under renovering" och allting är inte inköpt. Men jag har en stor säng en garderob/skogarderob och ett skrivbord typ, inte något speciellt egentligen men jag gillar det.
 
Är det så varmt där du bor nu?
På vintrarna är det inte så varmt (tycker jag, fast jag är ganska så nojjig) men det är ungefär som svensk sommar och det varierar verkligen jätte mycket från dag till dag, så den va ganska svår att svara på!
 
 
Vilka plagg tycker du en garderob måste ha?
Oj va svårt... någonting jag iallafall tycker att man ska ha är några "nyckelplagg" dvs att man ska lägga pengar på en dyr väska, klocka och solglasögon bla, i och med att man kan förstöra en outfit så extremt mycket när någonting ser "plastigt" ut och speciellt väskor. Annars saker som är viktigt i min garderob är ett par bootcut, ett par svarta jeans, ett par vanliga jeans som man får bra form i och ett par vita jeans. Sen är klänningar någonting jag älskar samt många och varierande tröjor. Skulle nästan kunna skriva hur långt som helst men jag tror att ni fattar principen. Alltså att man ska inverstera en del dyra plagg för att lyfta en outfit.
 
Är det svårt att hitta nya vänner efter att du flyttat utomlands?
Hm, både jag och nej! Om man väl har lärt känna några och väljer att umgås med dom mycket så lär man ju känna deras kompisar som känner deras kompisar osv... Jag har dock tur med tanke på att människor ofta kommer fram och pratar med mig. Och jag är säker på att det är tusen gånger lättare när jag väl börjar i skolan.
 
Vad saknar du mest från Sverige?
Vänner och familj, men om jag ska vara ärlig kommer lösgodiset på andraplats, haha!
 
 
Vilka affärer föredrar i Sverige?
NK (tar det som en enda stor affär) sen kikade jag även i dom vanliga affärerna beroende på vart man var, en favorit var även en outlet med märkeskläder som jag älskade.
 
Vilka affärer föredrar du nu?
Min favorit är El Corte Inglés, annars handlar jag på Pull & Bear, Bershka, Zara, H&M, Primark, Kiko småbutiker osv osv. Det finns verkligen hur många bra som helst!
 
Var kommer dina bootcut jeans ifrån?
Jag har tre par, Miss Sixty, Lee och Rock & Republic är mina ifrån.
 
Vad kommer du ha för skor i sommar?
Jag kommer att använda ballerina skor, converse, klackar i alla olika former och färger.
 
Kan du oxå ge tips på väskor till sommaren? Älskar din blogg:)
Longchamp, simpel och lätt, annars tycker jag att det är snyggt med olika färger på väskan, såsom orange, rosa, lila you name it! Som jag sa tidigare så tycker jag att det enda viktiga med väskor är att det är kvalite på dom och verkligen inte plastiga. Tack så mycket!
Longchamp tote bag

Halva Dagens

SO YOUNG SO HIGH

atm

Hej på er! Ligger just nu i sängen och lyssnar på musik och kollar på lite bloggar. Som jag sa igår så körde jag ett träningspass med massa övningar och idag vaknar jag upp med träningsvärk from hell. Har så ont i min kropp och varje gång jag går rör mig så lider jag, det tog verkligen igår.
 
Dagen till ära innehöll iallafall storm (what?) en runda i shoppingcentret och "möte" om vilken skola jag ska börja i. Nu hade jag tänkt att ta bort mitt smink gå och lägga mig för natten, är egentligen inte så trött men jag måste komma upp mycket tidigare på dagarna äv vad jag har gjort nu den senaste tiden... Så vi hörs imorgon! Puss

INTERIORS #2

Skulle sitta fint

ORANGE

SUNDAY

Throwback. Hade en jätte fin tröja under jeansjackan som jag har slängt... buhu. (Inte den vita)

Hej babes. Är på helt sjukt bra humör idag och har typ så mycket energi att jag skulle kunna springa en mil utan att bli trött, känns det som. Dessutom har jag tränat så mycket att jag nästan inte kan stå och mina armar känns så jävla tunga, men trotts det är jag  pigg fortfarande. Önskar att man kunde vakna upp såhär varje morgon, haha. Nu borde jag egentligen sätta på mig kläder för att jag ska ut men istället sitter jag och lyssnar på musik och leker att jag är på tomorrowland, åh vill så gärna dit. Nej nu måste jag börja göra mig iordning, puss på er!

WIFEY

 
Bakade idag en stört god kladdkaka (WIFEY!!) Har inte mått så speciellt bra idag så har legat inne hela dagen och inte gjort så speciellt mycket alls. Jag är såå trött fast jag inte gör någonting alls. Iband så önskar jag att jag var utomlands och sen bah, wait what I am?! Är väll inte tillräckligt varmt antar jag för jag är riktigt nojjig när det gäller kyla. Sen är det ganska jobbigt när jag inte har rutiner för jag har alltid haft det och även fast det kan vara tråkigt ibland så är det jävligt skönt.
 
Jag har nog förändrats här nere och vet faktiskt inte alls hur jag kommer vara när jag är tillbaka i Sverige, för det är nog när jag umgås med mina vänner jag inser att jag inte riktigt är det jag brukar vara. Jag kan inte riktigt sätta ord på hur jag har förändrats jag vet bara att jag har det, det kanske bara är så att jag är annorlunda emot min familj eller dom här och sen när jag träffar mina vänner så är jag precis den personen jag alltid varit. Jag längtar faktsikt till Sverige, inte längtar så mycket att jag vill bo där, utan mer som semester och kunna umgås med kompisar.

PUNKTER

 
- Jag behöver sommar, sol och bad. Vill att det ska vara så varmt att jag knappt kan ha på mig kläder.
- Jag är helt sjukt trött, det suger.
- Vill ha fredagschips men vi har inget hemma, mamma köpte inte det och jag orkar inte handla.
- Jag har ont i mina ben.
- Är uttråkad men orkar inte göra någonting pga punkt två.
- Jag älskar alla mina hemma/mjukis/mys-kläder.
- Mina naglar har blivit fula och växer inte för tillfället, dö.
- Känns som om att jag kan blogga hur mycket som helst just nu men ändå blir det inte bra.
- Känner för att ta ett bad, tända ljus och kolla på en bra serie.
- Jag har kollat/kollar på jätte många serier.
- Jag tror att jag är lite brun och att mitt hår har blivit ljusare men är inte säker med tanke på att jag inte har någon att jämnföra mig med.

Staying home friday

 
 
 En seg fredag som denna passar det över väldigt perfekt. Ungefär så har jag spenderat den senaste timmen och kommer antagligen göra det hela kvällen. Är just nu så himla trött att jag nästan skulle kunna tänka mig att sova nu. Så kul har jag!

outfit

LONDON

whoever said money can't buy happiness didn't know where to shop
 
Det känns som om det är jätte många i London just nu, och kan inte bli mer än avundsjuk när jag ser bilder på alla med deras tusen shoppingpåsar. Hade jag varit där skulle jag antagligen komma hem med en helt ny garderob med tanke på hur bra utbud London har att erbjuda. Shopping är nog livet.
 
Juste! Apropå shopping så är jag inte direkt bäst på att visa det jag har handlat här... Jag tycker själv att det är kul att se vad andra köper för då får jag så mycket inspiration, så någon dag kan visa lite roligt av det jag köpt.

chilli'n

 
Nu - The walking dead, ta bort sminket och krypa ner i sängen med choklad. (Ja jag älskar godis)
RSS 2.0