DRÖMKILLE

Igår när jag inte kunde sova så låg jag och tänkte på hur min drömkille skulle se ut och ha för peronlighet. Jag tyckte att det var lite kul och därför bestämde jag mig för att dela med mig av min defination av en perfekt kille. Självklart kan en kille se annorlunda ut för att jag ska börja gilla han, så ta det med en nypa salt och kom ihåg att detta är en DRÖMkille.
 


Till och börja med så älskar jag killar med naturligt brunt hår, han ska ha normalt lång längd och det kan gärna vara lite smålockigt (vågigt kanske är rätt ord.) Sen har jag en thing för killar med ljusa ögon såsom blåa eller ljusgröna, det är så himla snyggt och dom lyser så bra till det bruna håret. Han ska ha fylliga läppar och markerade käkben, det är så sexigt när dom "spänner" käkbenen, woaah, I just love it. Min favorit kroppsdel är helt klart ryggen så han ska väll ha ett intresse för att träna, att vara för stor tycker jag dock inte är så himla snyggt men lagom, han på bilden är ju rikshet. Han ska ha en gyllenbrun hudfärg och stora händer. Han ska gilla att klia mig på ryggen och pilla med mitt hår, gärna tills jag somnar. Jag gillar även killar som är lite "badboy", gärna lite tillbakadragen/dryg och absolut inte för på (det är det jobbigaste som finns.) Jag ska ha en känsla av att försöka jaga han för hur knäppt det än låter så tröttnar jag på killar som finns där tillgänglig från dag ett. Killen ska vara lång, som jag har sagt tidigare så tycker jag att 180 är den perfekta längen för en kille, inte för kort och inte för lång. Han måste vara bra på att kyssas och vill mer än gärna ha bra kontakt med hans familj. Eftersom att jag är ironiskt och skämtar ganska mycket så måste han ha en känsla för humor. Han ska vara självsäker och öppen (alltså inte blyg) och han ska bry sig om sitt utseende, sitt hår, sin kropp och hur han klär sig. Jag vill känna mig trygg när jag är med honom och han ska ha en ganska mörk sexig röst.
 
Jag skulle kunna skriva hur långt som helst om hur min drömkille skulle kunna vara. Men jag tror att det här räcker haha! Med klumpen i magen kan jag även tillägga att min drömkille på ett ungefär existerar, hoho.

FREDAG ♥

Godmorgon! Idag är det fredag vilket är jätte skönt, dock vet jag inte ifall det blir en hemmakväll idag eller om jag ska ut senare ikväll. Det återstår och ser helt enkelt. Jag kunde verkligen inte sova inatt, somnade någon gång efter klockan sex och där har ni anledningen till att jag är uppe så sent. Just nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på gammal musik och ska väll snart hitta på någonting mer kul.
 
Jag har btw blivit så himla dålig på att skriva den senaste tiden, och när jag väl skriver handlar det bara om en massa ointressant och saker som man inte alls har lust att läsa om egentligen. Oftast är det inte så kul att läsa om någon som skriver allt dom gör i livet, det blir liksom långtråkigt... Det ska jag försöka att bli bättre på iallafall, puss.
 

bröllopsinbjudan

INSPO

TORSDAG

 
Vaknade imorse upp med dunderhuvudvärk, visste knappt vart jag skulle göra av mig själv. Som tur är så känns det mycket, mycket bättre nu även fast jag fortfarande mår lite illa. Hade inte tänkt att göra någonting speciellt idag heller med tanke på omständigheterna, om fem dagar får jag iallafall reda på provsvaren så jag hoppas att jag lyckas få någonting som kan hjälpa mig. Usch va tråkigt prat vi trillade in på! Ska tänka ut några mer roliga inlägg nu istället. Puss på er

NY DESIGN

 
SÅDÄRJA! Detta har jag suttit och fixat nu ett tag. Egentligen har den varit klar rätt länge men jag hade ingen bra header så igår tog jag tag i det och fixade någonting jag tror jag är rätt nöjd med. Är fortfarande inte riktigt van vid den men samtidigt så gillar jag den. Vad tycker ni?

21.22

 
Förlåtförlåt för uppdateringen, den har varit sämst och det är jag medveten om. Har haft huvudvärk varje dag i en veckas tid nu och den tar verkligen kål på mig, värktabletter funkar inte heller för den delen. Annars har jag faktist bara stannat hemma idag, behövde fixa lite saker samt undvika sol en dag.
 
Just nu ligger jag nerbäddad i sängen med huvudvärk, såklart... Har inga planer för kvällen så jag hade tänkt att göra iordning en kopp te, kolla på DH och försöka blogga lite. Jag har blivit jätte dålig på att skriva, den enda gången jag skriver så är det om vad jag har gjort vilket egentligen inte alls är intressant. Ska försöka bli bättre på det. Nu ska jag bege mig emot köket och sedan ta bort sminket.

KLOKT SKRIVET

PALMS

Maskinen, vilken broder.

 
Oh shit vad jag älskar dig
trots att jag knappt visste vad dom orden betydde
Och det vet jag typ inte ens idag
det gick för fort, vi vände blad
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop
Som bästa vänner som har tagit det till nästa level
där vi bara hoppades men fick se vad som hände!

BALENCIAGA

 
Detta är en av mina drömväskor! Balenciaga Suede City Bag heter modellen och blir din för cirka $1,500. Egentligen vet jag inte riktigt vilken färg jag tycker om mest men den bruna är iallafall en av favoriterna. En dag ska den bli min. Vilken är eran drömväska?

kärlek

 
Denna bild älskar jag, så mycket kärlek i en endaste bild.

BEACH DAY

PLUS&MINUS

 
+ Det är jätte nice väder ute
+ Jag har blivit ganska brun
+ Jag tycker att det är jätte kul att blogga just nu
+ Imorgon är det ny vecka igen
+ Jag har massa godis jag kan äta efter maten
+ Kollar just nu på en rolig serie
 
- Jag är trött
- Jag är hungrig
- Är lite smått irriterad på en del människor
- Allting är stängt och tråkigt idag (hatar söndagar)

en outfirre

STRANDEN

 
Två bilder från idag på stranden! Vart faktiskt ganska brun vilket endast uppskattas.
 
Ligger just nu med huvudvärk idag IGEN, ska göra iordningen en kopp kaffe och hoppas att det går över när den är slut för det är så hemskt med huvudvärk. Annars har jag ju min godispåse som förgyller mina tråkiga stunder haha, älska godis.

THROWBACK/SOMMAR 2012

 
Den eviga frågan som går på repeat i mitt huvud cirka tusen gånger om dagen, Sverige eller Spanien?

THAT DRESS

SNYGGSNYGG

 
Killen till vänster, JAG DÖR. Hur snygg är inte han?
(Någon som vet vad han heter?)

SPANIEN

 
Hej på er. Tänkte gå ut för att sola och bada men när jag väl var ute så var det inte lika fint väder längre så nu väntar jag med förhoppningar om att det ska bli lika fint som det var när jag vaknade imorse.
 
Igår så åkte jag till lite vänner på bortaplan för att spendera dagen där i det underbara vädret. Vi solade och badade mest, jag vart snäppet brunare vilket är nice. Under kvällen fick jag dock helt sjukt ont i huvudet och blev lite smått illamående, antar att jag hade fått solsting eller nått, jag hade nämligen ingen hatt eller keps på mig vilket var väldigt dumt gjort. Nu mår jag iallafall bra vilket är det viktigaste i nuläget antar jag. Doktorn på morgonen gick btw också bra, får provsvar i början av juni! Pussar

godmorgon

DAGENS OUTFIT

22.40

 
Hej på er! Har haft en del att göra och därför har uppdateringen varit riktigt seg. Ska nu under kvällen försöka skriva lite iallafall. Idag har jag hur som helst varit på stranden och solat samt doppat fötterna (är inget fan utav att bada direkt hehe.) Det var riktigt nice och helt sjukt varmt så jag njuter.
 
Imorgon ska jag till doktorn och ta blodprover så nu får jag inte äta eller dricka fram tills efter besöket som är på morgonen. Jag har ju vänt dygnet brutalt mycket så att jag brukar somnar vid fyra och någon timme innan det brukar jag käka en smörgås och dricka kaffe eftersom att jag annars bara äter frukost och middag under dagen. Men det ska väll gå bra! Är lite nervös inför morgondagen men får såklart hoppas på det bästa. More update soon!

UPPSIDE DOWN GIRL

PINK RANDOM LOVIES

DAGEN

 
Hejsan bloggen! Förlåt för min risiga uppdatering men jag har verkligen haft fullt upp även fast jag velat blogga. Nu ikväll ska jag inte göra så mycket mer än att spendera tiden framför datan så det blir väll en hel del inlägg får man hoppas!
 
Det finns inte så mycket intressant att skriva om varken igår och idag så jag kan istället berätta om hur extremt klantig jag kan vara! Idag när vi var och handlade så sprang Johannes iväg så jag skulle då alltså springa efter honom så jag valde att springa en annan väg för att hinna före honom. När jag springer den vägen så har utgången sånna här dörrar som stängs/öppnas av sig själv ni vet? Den var hursomhelst öppen och när jag ska springa ut så springer jag rakt in i den. Jag vet inte om det är jag som har något fel i huvudet och springer rakt in i kanten eller om det är den som ständes på mig. Ont som satan gjorde det iallafall, det sjukaste ar nog att jag inte visste ifall det var jag som sprang in i den eller om det var den som stängdes, ibland när saker hastigt händer så kan jag typ glömma bort vad som egentligen hänt. Lite sjukt och väldigt jobbigt. Nu är maten klar så jag uppdaterar er senare, pusspuss!

SVAR OM SPANIEN

 
Nu hade jag tänkt att svara på en fråga som har uppkommit en hel del den senaste tiden och frågan lyder på ett ungefär. "Hur kommer det sig att du flyttade till Spanien?"
 
Anledningen till varför jag flyttade hit var helt enkelt pga att min familj under en väldigt lång tid har velat flytta till värmen samt testa på någonting nytt. Vi var rätt trötta på det samma gamla vanliga och kände att vi ville komma ifrån det. Det kändes skönt för alla oss att få en ny fräsch start från tidigare grejer. Och så kan man nog kort och gott förklara situationen. Hoppas svaret var okej trotts att det vart så kort. Ni får jätte gärna ställa fler frågor ifall det är någonting ni undrar över. Puss & kram.

NICE

-

En sån där obeskrivlig & hemsk saknad.

♥ Du var det bästa jag hade.

Random frågor

Tumblr + min bild
 
Vad vill du ha just nu? Mat vore inte helt fel.
Vad är du rädd för ska hända? Dö kanske, överdramatisk tjej.
Hur många stora kärlekar har du haft? Det vet jag inte.
Vilken är den bästa filmen? Harry Potter.
Brukar du läsa böcker? Nej oftast inte.
Vad irriterar du dig på just nu? Just nu, ingenting.
Vem skulle du vilja se ut som? Det var en bra fråga, Megan Fox kanske. Hon är het.
Om du hade en miljon, vad hade du köpt? Kläder och biljett till Sverige kanske.
Vad föredrar du, sex med känslor eller utan känslor? Hm, vet inte.
Vad ångrar du mest av allt? Det vill jag inte ta upp.
Vart drar du gränsen för otrohet? Puss med motsatta kön.
Vem bråkade du senast med och varför? Vem tänker jag inte ta upp och varför var för att jag sa en grej som tydligen inte var så lämplig.
Har du varit underviktig eller överviktig någongång? Nej.
Skulle du kunna hoppa fallskärm? Det hade vart as coolt!
Tror du att man kan vara vän med sitt ex? Enligt egen erfarenhet så nej.
Lever du efter en religion? Skulle jag nog inte säga.
Vilken är ditt favoritämne i skolan? Jag går inte i skolan atm hehe.
Skulle du kunna vara i ett förhållande utan sex? Hade nog känts lite konstigt.
Läser du bloggar? Isåfall, vilka? Ja och väldigt många dessutom så därför tänker jag inte skriva alla.
Vilken kändis ser du upp till? Bra fråga.
Hur ska en perfekt förebild vara? Det var också en bra fråga.
Hur vill du att ditt liv ska se ut om tio år? Då är jag 27 och hoppas att jag lever med min kärlek.
Vad står det i ditt senaste mottanga SMS? Gud vilket tråkig fråga.
Vad har du för bakgrundsbild på mobilen? En tiger.
Hur är du på fyllan? Det beror ju helt på vem jag är med och vilket humör jag är på. Men oftast glad och säger alldeles för mycket dumt.
Vilket är ditt största problem för tillfället? I don't know.
Vilken är din favoritdrink? Mojito är gott.
Vart skulle du helst vilja bo? Det undrar jag också.
Hur ser en perfekt helg ut för dig? Genom att spendera den med bra vänner.
Vem ringde dig senast? Vet inte.
Vad ska du göra nu? Dega.

MYSER

 
Har legat och degat i sängen nästintill hela dagen. Ibland kan det vara väldigt skönt det med. Har lite bloggbrist atm och vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag hoppas att det snart kommer tillbaka igen, för jag tycker ju egentligen att det är jätte kul att blogga! Sen så har jag ju en grej pågång som jag hoppas kommer upp imorgon men med mig vet man tyvärr aldrig, med tankte på att jag sa detta för ett antal veckor sedan.
 
Juste! Tänkte samtidigt som jag uppdaterar nämna filmen Mama som jag såg. Tyvärr så tyckte jag inte att den var så speciellt bra och inte läskig heller för den delen. Det kanske inte är min typ av film, I don't know. Men eftersom att det är väldigt många andra som tycker att den är bra så tror jag att den kan vara sevärd ändå.

JAG

- Sen jag kom hit har jag fått någon jävla dialekt som jag inte har en aning om vart den kommer ifrån.
- Jag skakar alltid på benet/foten.
- Jag är dålig på att höra av mig till folk, men det är absolut inget personligt.
- När jag var liten så hade jag en egen katt som hette gråtass!
- Jag har super jobbiga tics.
- Jag kan inte äta chicken nuggets.
- Sover alltid längst in i min säng.
- Jag har blivit väldigt mycket känsligare sen jag kom hit (gråter mycket enklare dvs.)
- Jag älskar att skriva, men väljer tyvärr inte ofta att dela med mig på bloggen eftersom att känslor är min favorit att uttrycka.
- En perfekt längd på killar enligt mig är 180cm.
- Jag älskar rutiner.
- Jag tycker inte att choklad och kaffe passar.
- Min mobil innehåller mer oseriösa bilder än seriösa på mig själv.
 

We don't sleep when the sun goes down.

 
 
Godkväll (natt?)
Hela den här dagen har varit otroligt tråkig. Jag har inte gjort någonting speciellt på hela dagen, imorse ville jag gå ut och träna med mamma men det fick jag inte pga att jag är sjuk som jag inte ens känner. Det är ganska sjukt att jag knappt känner när jag är det längre för att jag har varit det så extremt mycket. Hur många gånger har jag inte då tränat fast jag egentligen är sjuk? Det är ju livsfarligt!
 
Well well, hade tänkt att kolla på Mama innan jag somnar, om jag nu vågar sova efter att jag har sett den dvs haha! Sen ska jag nog även uppdatera lite och om inte så gör jag det imorgon.

MIN TUMBLR

 
Min tumblr hittar ni HÄR eller så kan ni klicka på bilden!

BABY

BEACH OUTFIT


 
Tyckte att detta skulle vara riktigt nice att använda på stranden. Hatten är ju ny så jag passade på att testa lite snyggt till den. Shortsen är dock lite stora men jag älskar dom!

NATTI


En repost fast i svart-vit samt maskinen som alltid går hem. Hur gammal låten än är eller hur mycket jag än har lyssnat på dem så har jag aldrig någonting tröttnat. Med detta säger jag godnatt! Jag uppdaterar med mer kul imorgon.

RANDOM WANTZ

 
Ray-Ban solglasögon - Gröna & Beiga jeans/byxor - Kilklackar - Ny plånbok - Primeboots - Svart vanlig tight klänning - Silver klocka - OPI nagellack - Pull & Bear jeanskjol - Boyfriend jeans - Döskalle armband - Body lotion - "Hårda" armband (?) - Liebeskind skärp

HÄLSAN MIN

 
Hej bloggisen! Idag har dagen bara sprungit iväg även fast det bara kändes som att jag gjort en enda sak. Imorse vaknade jag rätt tidigt för att gå till doktorn som jag även var hos igår. Jag har ju under en lång period haft problem med en hel del gällande min kropp. Jag har haft jätte mycket ryggproblem och den senaste tiden när jag går långa sträckor så har jag fått helt sjukt ont på vänstra sidan av min ljumske. Jag har försökt att få reda på vad felet är väldigt länge hemma i Sverige men har fått gå hem utan svar varje gång. Så när mamma idag tvingade iväg mig till doktorn så ser dom att mitt vänstra ben är en centimeter längre än det högra.
 
Det är egentligen inte så stor skillnad så man kan inte se det när jag går/står men när man hela tiden går snett så påverkar det ens andra kroppsdelar. Jag har inte någon bra förklaring om vad det det bero på men både min läkare och jag tror att anledningen är delvis pga att jag tränat så mycket tidigare och att vi har kört på dåliga mattor som senare påverkar oss i livet. Man sliter så lätt sönder ens kropp om man tränar på fel sätt eller kör alldeles för hårt vilket jag då antagligen har gjort.
 
Sen hade jag tydligen något virus i kroppen. Och där är ännu en anledning till varför vi bestämde oss att gå till doktorn. Jag är sjuk hela, hela tiden och det knäppa var att jag inte ens visste att jag var det den här gången. Jag har ett riktigt dåligt immunförsvar, ofta huvudvärk och väldigt många andra syntomer som gör att jag inte tror att min kropp mår bra. Därför ska jag komma tillbaka nästa vecka för blodprover och sen kolla på det med benet.
 
Jag är jätte nervös när det kommer till att kolla min hälsa, för jag har undvikt den biten väldigt länge nu för att jag är rädd att det ska vara någonting allvarligt. Alla möjliga tankar snurrar i mitt huvud just nu men jag borde egentligen inte ta ut någonting i förväg eftersom att det kan vara exakt vad som helst.
 
Nu vart detta super långt men jag tänkte uppdatera läget lite så att ni visste. Jag kommer att fortsätta blogga precis som vanligt så att ni nu inte tror att detta var ett tecken på seg uppdatering. Ta hand om er, puss.

ATM + Vampire Diaries

SHOPPING

För ovanlighetens skull så tänkte jag faktsikt visa er lite av gårdagens samt dagens shopping som jag fick. Jag har varit helt sjukt dålig när det kommer till sånt men jag ska försöka att bli bättre!
 
 
Bild 1. Skorna tyckte jag var jätte söta på och jag behövde verkligen ett par vanliga "sandaler" så det vart två hehe. Sen en solhatt är as nice att ha på stranden! Bild 2/3. En jätte snygg väst! Bild 4. Välbehövande simpelt skärp. Bild 5. Jätte fin klänning! När jag såg den tänkte jag lite på Blair Waldorf. Bilden vart groteskt men skitsamma!
 
Sen köpte jag småsaker som pads, ögonfransböjare (min förra gick sönder) örhängen, hårsnoddor och andra behövande tråkiga saker som inte är så kul att se kanske.

BARA JAG

FINT

 
 
 
 
 
 
 

NATTBLOGG

 
Har precis varit ute på en promenad, min dag har inte varit så speciellt händelserik så jag kände att jag behövde komma ut lite. Hade heller inga planer på att sova tills jag insåg att jag imorgon måste upp tidigt för att få reslutat om skola. Så jag tänkte nu alltså krypa ner under täcket och försöka sova. Usch vilket tråkigt och ointressant inlägg det blev nu. Uppdaterar bättre imorgon, sovgott!

SUMMER DAY

Klicka på bilder för att se vart allting kommer ifrån.

HUNDRA

Dessa är typ roligare att skriva än att läsa men jag är så extremt uttråkad så kör på ändå!
 
1. Hur gammal är du om fem år? 22, gammal tant typ...
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mamma
3. Hur lång är du? 160, om inte kortare...
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Another Cinderella Story
5. Vem ringde du senast? Vet ej
6. Vem ringde dig senast? Vet ej
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Haha okej<3"
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på om det är viktigt eller inte.
9. Vad gjorde du förra helgen? Festade och chillade
10. När såg du senast din mamma? En timme sen eller nått
11. Vilken ögonfärg har du? Blå
12. När vaknade du i dag? Jag vaknade runt halv tolv men steg upp vid ett tror jag
13. Vilken är din favoritjulsång? Last Christmas är bra
14. Vilken är din favoritplats? Den var svår! Får tänkte lite
15. Vilken plats föredrar du minst? Just nu har jag ingen aning
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag hoppas att jag är med the love of my life och lever livet lyckligt, mer har jag ingen aning om.
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörker
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Kan knappt minnas
19. Hur stor är din säng? STOR, älskar den
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beoror på
22. Hur många kuddar har du i sängen? Sex
23. Hur många landskap har du bott i? 2 (??)
24. Vilka städer har du bott i? Stockholm ooch här!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror ju helt på vilken plats jag befinner mig på
26. Är du social? Absolut
27. Vilken är din favoritglass? Magnum är nice
28. Vilken är din favoritefterrätt? Har ingen favorit, gillar det mesta så länge det inte är tårta...
29. Tycker du om kinamat? Älskar
30. Tycker du om kaffe? Bäst
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe/juice/oboy/te
32. Sover du på någon särskild sida? Vänster
33. Kan du spela poker? Det var länge sen
34. Tycker du om att mysa/kela? Älskar att mysa
35. Är du en beroendemänniska? Vet inte riktigt på vilket sätt "beroende" men på sätt o vis ja och på sätt o vis nej
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja!
37. Vill du ha barn? När jag är äldre, ja
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och en del Spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Båda är nice
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat/godis/kläder heh
42. Äger du dyrbara smycken? Några
43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Kollar aldrig på TV
44. Kan du rulla med tungan? Ja
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag hehee, nej men det vet jag inte! Känner många roliga
46. Sover du med gosedjur? Nej
47. Vad har du för ringsignal? Random Iphone ringsingnal
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Ränder på mina mys shorts
50. Flirtar du mycket? I don't know
51. Kan du byta olja på bilen? Nej
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej
53. Vilken var den senaste boken du läste? Någon bok om övernaturligt
54. Läser du dagstidningen? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Haha kan hända
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Vet inte namnet på den!
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ingen aning
59. När var du i kyrkan senast? Går nästan aldrig i kyrkan så det kan jag inte minnas
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Var fan rebell, hatade alla
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? En natt
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Vet inte asså
63. Vad lyssnar du på just nu? Feel again, Thomas gold club remix - OneRepublic
64. Har du varit med i tidningen? Ja
65. Vad är det konstigaste du ätit? Vågar inte äta konstiga saker
66. Vem såg dig naken senast? Haha vafan
67. Vad är det för färg på din tandborste? Blå
68. Hur imponerar man på dig? Genom att vara social!
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Olika
70. Har du någon piercing? Nej, bara hål i öronen
71. Din största vinst? Ingen aning alltså
72. Civilstånd? Singel älsk
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Bloggar, Polyvore, Tumblr
74. Är du fåfäng? Jag vet typ inte vad det är?
75. Ångrar du någonting du gjort? JA
76. Hur gammal är din pappa? Vet inte
77. Vilket är ditt drömjobb? Mäklare
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Säkert
79. Vad har du haft för husdjur? Hundar och katter
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Kan aldrig komma på sånt när man ska skriva på en gång...
81. Svär du ofta? En del kanske... heh
82. Sverige när det är som bäst? Vår/Sommar
83. Kan du åka slalom? Aldrig åkt skidor
84. Vad har du ätit i dag? En macka, kaffe och juice
85. Vad har du för utbildning?
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Sånt här hatar jag
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Samma som över
88. Vilken är din bästa egenskap? Social, oblyg tex
89. Vilken är din sämsta egenskap? Kan vara rätt otrevlig ibland
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Kommer inte på någon atm
91. Saknar du något? MÅNGA
92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja
93. Vad gör dig ledsen? Ensamhet bla
94. Vad gör dig glad? Vänner
95. Har du varit gift eller förlovad? Nej inte än så länge
96. Vad ska du göra i helgen? Softa
97. Vad är det knasigaste du gjort? Mycket
98. Vad har du för laster? Va?
99. Vem är din förebild? Jag har ingen förebild men har väll ett par som jag inpireras av
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Äta någonting
 

godmorgon från sängen

 
Detta skulle ju då ha kommit upp lite tidigare idag...

DEEPSLEEP

 
Dålig uppdatering idag, förlåt! Bloggar mer imorgon, sovgott på er.

GODNATT

BRA UPPDATERING

 
Har jag inte varit grym på att uppdatera dom senaste dagarna? Det känns som att jag har massa ideer och tycker att det är jätte kul att blogga så det är nice. Har även varit duktig på att lägga upp outfits och mer ifrån min garderob, kulkul!
 
Nu är det mitt i natten och jag ska väl snart lägga mig i sängen med hörlurarna och lyssa på bra musik, är riktigt trött och sängen ser så otroligt skön ut.

You're going to die anyway

Tre på dagens

Sju om mig

 
- Jag är verkligen INTE en morgonmänniska, är nog aldrig så irriterad som då...
- Jag har alltid beslutsångest, det är jätte jobbigt.
- Jag har aldrig åkt skidor.
- Jag föredrar lagsporter framför gym och träna själv.
- Jag har en tendens att fastna för ord, när jag väl börjar säga det så säger jag det nästan hela tiden.
- Jag kan verkligen få damp om min blogg ser ful ut, om färgerna inte passar in och så, blir även jätte irriterad på mig själv pga detta.
- Jag är alltid sugen på sånt vi inte har hemma och aldrig det vi har.

TIDEN GÅR SÅ SJUKT SNABBT/ETT ÅR TILLBAKS

TIPSAR OM SERIER

Jag är ju en riktig serietorsk så jag tänkte dela med mig av till en början två favorit och även andra som jag gillar väldigt mycket, så here we go!!
 
 
The Vampire Diaries - Denna serie är inte en 10 poängare bara pga att huvudpersonerna är riktigt heta utan också för att det är en schysst blandning av det goda. Det handlar om Vampyrer (vilket redan är spännande nog) men också om ett tonårslivet, kärleken och familjetragedier. Jag vill inte avslöja för mycket utan tycker istället att ni ska se den själva.
 
 
Gossip Girl - Yttligare en 10 poängare. Denna serie är kärlek i en enda stor mängd, jag tror att dom allra flesta vet vad serien handlar om. Dom lever ett lyxigt liv med drama, status, kläder, kärlek mm. Den är värd att se och jag har nog aldrig hört någon ogilla gg. SESESE!
 
Andra bra serier som är värda att se är de under, gillar dom också extremt mycket men dom får ni leta reda på egen information om. Pusspuss
 
Desperate Housewifes - Supernatural - The walking dead - Pretty little liars

Dagens enkla

 
Boomerang - One Teaspoon - Converse

HEMMA

 
Hejsan! Hoppas eran dag har varit bra, min har varit nice. Har varit ute och det var riktigt skönt väder, det stog att det var 36 grader (!!!) utomhus, så jag klagade absolut inte. Dock har jag fortfarande väldigt ont i min svanskota och min ljumske, det är helt sick hur man kan ha så ont utan att man har gjort någonting speciellt. Ska besöka en doktor snarast för att se vad det kan va för fel. Hur som helst ska jag snart sätta på en film jag vart tipsad om och fixa lite bilder från dagen. Så vi hörs senare, pusspuss.

ROSA

När jag gjorde det här collaget så tänkte jag mig en sval svensk sommarkväll, sittandes på ett berg, lyssnar på musik, grillar och umgås med sköna människor. Det saknar jag, dom ganska händelselösa kvällarna men som blir väldigt världefulla just för att man har ett gäng bra människor runt om kring sig.

BOOTS/SVART&VIT

Ur min garderob.

 
Eftersom att jag är riktigt risig på att visa mina egna kläder oftast så tänkte jag nu presentera en av mina favorit bikinis. Delarna hör egentligen inte ihop men när man har på sig dom tillsammans på stranden ser det riktigt hett ut. Underdelen är från märket Insight 51 och överdelen har jag köpt på JC!

IDAG

 
Tjena, tjena! Ligger och halvsover i sängen just nu så jag funderar på ifall jag ska gå och trycka i mig någonting att käka samt göra en kopp kaffe för att få i mig lite energi, sov så otroligt dåligt inatt och det känner jag ju ganska tydligt nu. Idag har jag annars varit ute ett kort tag och sen har jag städat plus rensat lite i mitt rum, skönt! Nu måste jag rusa till köket för jag har suttit och läst igenom det här texten cirka femtio gånger för att försöka förstå vad jag skrivet, pusspuss!

INTERIOR

Er vill jag ha

Söndag

 
Hello, Hello!! Hoppas ni mår bra, med mig är det sådär. Har ont i varenda kroppsdel och kan knappt röra mig, och anledningen har jag ingen aning om. Idag är det söndag och jag tror att jag kommer att spendera min dag i sängen och försöka att krya på mig. Ska även försöka blogga så mycket som möjligt, komma upp med en liten överraskning, kolla på serier och äta unna mig massa gött. Hörs senare.

Killkläder

Lilla hjärtat

Förlåt för att jag har varit usel på att blogga men jag har faktiskt varit upptagen med mig själv. Och där lät jag så otroligt egoistisk men jag anser att det är okej att tänka på sig själv ibland. Jag brukar aldrig dra upp mina känslor för en bunt andra människor men jag är så vilsen.
 
Innan jag flyttade hit så var jag väldigt säker i den personen jag var när det kommer till det mesta. Jag visste vad jag ville i framtiden, vad min klädstil var, vilka människor jag gillade att umgås med osv, osv. Men när jag kom hit var det som att börja om på ruta noll. Jag har väll alltid levt i den lilla bubblan som cirkulerar kring mig och har nog inte hunnit stanna upp på ett långt tag, utan hela mitt liv under en lång tid har flytit på ett rullband. Men nu jag äntligen kan andas ut så inser jag att det finns så mycket mer och det var väll där jag förstog att jag inte alls var den jag var säker på att jag var, jag är någonting mycket mer och större. Ibland kommer dagar då jag mår mindre bra och igår var en sån dag. Jag brukar välja att inte skriva om mina tankar och känslor, men det drabbar varje gång uppdateringen pga att jag inte alls har lust att skriva (eller så kommer det väll bara ut massa skit.) Hoppas ni har överseende, ta hand om er.

Kan ni gissa vem som är jag?

1 MAY

 
Godmorgon godmorgon! Hoppas eran dag var bra igår, jag firade ju inte valborg med tanke på att dom inte har det här. Dock är jag lite chokad över att det REDAN är Maj. Tiden flyger verkligen iväg, helt sjukt. Snart är det sommar och jag kan inte vara mer lycklig över det, årstiden som alla längtar till!
 
Hur som helst så var min gårdagen inte så speciell, tror jag var hemma mesta dels av dagen och tog det lugnt. Jag har fått helt sjukt ont i svanskotan så det är ett helvete varje gång jag ska röra mig. Jag har verkligen ingen aning om vad som har hänt men det gör så hemskt ont!! Idag verkar det iallafall vara väldigt fint väder och senare måste jag förbi en kompis som fyller år idag. Mer har jag ingenting inplanerat för dagen, hörs senare pusspuss
RSS 2.0