Varför är jag sjuk?

TAN

Jag nämnde aldrig igår att jag var sjuk men det är jag och det känns som att jag är nära döden, så illa är det!

Hursomhelst så har jag nästan tappat all min färg. Och nu kanske ni tänker, va är det ens möjligt? Och JA, jag har inte vart på stranden på cirka tre veckor och tydligen gick det så fort tills jag skulle bli vit igen. Grejen är ju den att jag egentligen inte är bokstavligen talat vit för jag har fortfarande rand men den är så risig.

Dom tre senare veckorna har jag gjort så mycket annat och vaknat alldeles för sent, och nu när jag verkligen har viljan att gå dit så är jag så sjuk att jag knappt kan resa mig upp och gå till köket, kul. När jag är frisk då ska jag få min bränna tillbaka så jag blir brun och fräsch till skolan!

Repost

D0P3

Ray Ban // Nelly.com // MBMJ // Vans // RunWayDreamz

kärleken

INGEN DATA

Hey guys, I'm soso sorry for the bad update! Har vart ganska upptagen samt haft dataförbud och guess what, nu är datan sönder också. Min brorsa hoppade tydligen i min säng och kastade leksaker i luften och så landade den på datan och poff, nu finns den inte mer. Sen suger verkligen blogg.se appen så det känns inte så kul att blogga från den. Får se hur uppdateringen blir och när jag får en ny data, så snart som möjligt hoppas jag iallafall. Hoppas allting är bra med er och jag ska försöka uppdatera så gott som det går, mycket har faktiskt skett sen senast. Lycklig är jag iallafall, puss.

ME & ME

- Jag uttalar fotboll "fottboll", har ingen aning om varför
- Jag är ironiskt jätte ofta, det är jobbigt med människor som inte fattar när jag är det dock.
- Jag är beroende utav kaffe...
- När jag var liten så uppträdde samt sjöng/dansa jag ALLTID på massa olika ställen
- Jag älskar att kunna, prata och lära mig engelska, det är så himla kul!
- jag måste verkligen sola baksida men det är så himla tråkigt
- jag har blivit jätte känslig när det kommer till att äta kött, inte alls likt mig!
- jag tänker jätte ofta på engelska istället för svenska
- Jag har aldrig haft någon annan hårfärg än blond men skulle vilja testa brunt någon gång, bara för att se hur man ser ut liksom!
- Jag har jätte lätt för att få en uppfattning av andra som oftast brukar vara rätt, dvs att jag kan se rakt igenom folk utan att direkt känna dom.
- Jag brukar nästan aldrig tänka på ålder utan jag tycker att det är roligt att umgås med alla olika.

RSS 2.0