ME//B&W

 
 She's a beautiful mess, the kind you love to love.

MY FUTURE HOME

 
Pool//Hus//Utomlands//Hundar//Öppet//Vitt//Barn//Man//Trädgård//Flera våningar//

SEXY NIGHTOUT

 

TORSDAG

Åh vad jag saknar min blogg, att få lägga upp bilder och skriva. Nu får mina stackars följare på instagram stå ut med att jag spammar. Jag TROR, upprepar tror att jag kommer få tillbaka den i helgen. Jag hoppas verkligen det för jag vill dela med mig av så mycket till er, min blogg och mig själv som minne. När jag istället kommer tillbaka kanske uppdateringen blir bättre än någonsin då jag har så mycket att dela med mig av samt att jag lär får en rejäl blogglust igen.
Puss

SUMMER

 
 
Jag har the time of my life och så fort jag får datan så ska jag bjuda på en massa roliga bilder.

SORRY

Hejhej och förlåt så hemskt mycket för min dåliga uppdatering. Tyvärr har jag dataförbud just nu på obestämd tid (lång historia...) och jag orkar inte göra mobilinlägg för det är så grymt oorganiserat och som jag faktiskt sa tidigare så kommer jag blogga när jag känner för det. Just nu har jag väldigt mycket att göra och jag vill göra det som gör mig lycklig för det är prio ett i livet även fast det låter själviskt, men jag mår så extremt bra just nu och då vill jag ta vara på det.

Förövrigt kan jag tillägga att jag avskyr denna app så därför kan ni hitta mig mycket enklare på Instagram där jag uppdaterar lite då och då. Jag kommer även försöka uppdatera någon gång ibland med bilder och text när jag har tid. På Instagram heter jag iallafall - amandisss. Hoppas att jag snart får tillbaka hursomhelst, puss på er!!

 

DAYDRINKING

 
 
Detta skulle vara så snyggt att ha på ett daydrinkingevent, med palmer runt om kring sig, strålande sol, skön musik & sköna människor, goda drinkar och nice inredning. Älskar sommaren, det går inte att beskriva lyckan. Om ni vill veta vad någonting kommer ifrån är det bara att klicka på collaget, då kommer sakerna upp.

MIN DAG

 
Mat // Sängliggande // Pratat med vänner // Degat & Segat // Bloggat //Musik

Drink till you get drunk

Fota mer

 
Jag saknar verkligen mitt intresse för foto, jag har tappat det rejält dom senaste åren och nu när jag fotar med kameran är det endast i syfte till bloggen och inte för att jag tycker att det är kul. Nu för tiden har jag inte ens orkat fota med manuell vilket är ILLA, riktigt illa faktiskt. Jag ska försöka att bli bättre på att ta med kameran och fota för bloggen blir mycket roligare med kvalitetsbilder. Den över tog jag för ett x antal år sedan men jag tycker ändå att den är väldigt fin, den är tagen från min gamla blogg och därför är kvaliten lite sisådär... Men ska somsagt försöka bli bättre!!

Livstecken

Hej, saknat mig? Min uppdatering är usel och jag är mycket väl medveten om det, men jag vill inte spendera min dag inne för att blogga, och jag vill inte göra massa ovärda när jag egentligen inte har tid för då är det istället inte så kul att läsa. Dagarna ser ungefär likadana ut varje dag, vaknar så tidigt som möjligt och springer till stranden där jag hänger hela dagen, sen åkter jag hem och gör mig iordning och sen drar jag ut. Enformigt men jätte kul.
 
Idag ligger jag död i sängen och har lust att sova. Kom hem väldigt sent igår och dom började renovera här imorse skit tidigt så sömn vart det inte så mycket av direkt. Jag tror att jag kommer ta det lugnt och stanna hemma hela dagen idag faktiskt, men jag uppretar tror. Lite livsupdate från mig tänkte jag endast, men jag lever, har kul och jag är lycklig. Kan även tillägga att jag inte kommer att sluta blogga därimot kommer uppdateringen kanske vara lite gles, men jag är här. Det var det, puss!
 
 

LIST

Hur skulle du se ut om du aldrig hade ändrat något med ditt utseende? I'm a natural beauty.

Vad ska man göra för att få dig irriterad? Haha jag vet inte alltså, vara jobbig.

Vad är meningen med livet? Ha så kul som möjligt och leva precis som man känner för, enligt mig.

Har du några komplex? Ja.

Vad är du nöjd med, när det gäller dig själv? Menar du insidan eller utsidan? Insidan - Social och oblyg. Utsidan - typ ansiktet allt som allt.

Hur viktigt tycker du det är att vara kär i personen man har sex med? Inte viktigt alls, bara man själv vill.

Skulle du kunna plastikoperera dig? Haha seriously why not.

Hur länge har du varit olyckligt kär som längst? Ja alltså jag kan ju inte det här med kärlek men there is one guy jag verkligen blir knäsvag av och det kanske räknas som olyckligt kär med tanke på att det aldrig kommer bli vi och då snackar vi år. (Nu får ni inte tro att jag är någon läskig stalker, vi känner faktsikt varandra!!! Haha)

När kysste du någon senast? Det vill ni allt veta va? Fredags.

Vilken låt går på repeat hos dig? Jag vet inte, är sjukt trött på alla låter atm, behöver nytt.
 
 
 

Vilket är ditt favoritämne i skolan, just nu? Hej jag heter Amanda och inte vart i skolan på nio månader.

Vilken ämne gillar du minst? -

Vilken färg har dina naglar just nu? Silver typ.

Vem är din kändiscrush? Det finns många snygga och jag har inte någon jag är galen i direkt men Jesse Metcalfe är skit snygg tex, om man får ha en tjej"crush" så är det iallafall Megan Fox hoho.

Vilken klass börjar du i? Beror på vart jag hamnar.

Favorittid på dagen? Beror på vad jag gör.

Har du blivit jagad utav polisen? Haha nej.

Är du singel nu? SINGLE AND READY TO MINGLE.

Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? Nej vill inte ha förhållande, om det inte är så att jag hittar en jag blir helt förälskad i.

Vem av dina vänner vet mest om dig? Jadu.

Vilken är din riktiga hårfärg? Blondt, som jag har,

Brukar du komma i tid? Beror på vem jag ska träffa och vart jag ska, men ja.

När gjorde du senast något riktigt dumt? Vet inte.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Jag vet inte, är unik.

Vad faller du för hos det andra könet? Badboys mannen.

I LOVE YOU

 
Bilderna i färg fick ni icke idag för min outfit var förfärlig. Kanske en annan dag, vem vet!

BEHÅLL DIN SOLBRÄNNA

Kallduschar - När du väl har en riktig snygg bränna, undvik allt som gör huden lättare torkar ut, tex varmvatten. Försök därför att alltid  duscha i ljummet vatten! Försök undvika bastu, och bubbelpool.

Återfuktning -  Se alltid till att börja smörja in huden en vecka innan jag ska utomlands, för väl på plats ha en stark och återfuktad hud. Därefter, smörj in dig med en riktig fet kräm.

Smörj in på fuktig hy - Direkt efter dusch, när huden är lite fuktig så passar det allra bäst att smörja in sig, huden kommer då absorbera krämen jätte bra!

Drick mycket vatten - Det är viktigt att dricka vatten inte bara för att minska risken att bli uttorkad utan också för att göra huden mjuk och att den håller sin balans. Detta gör att du blir brunare!

Peela kropp & ansikte - Genom att peela huden får du bort  död hud som ligger överst på huden. Var noga med att inte peela dagen innan eller samma dag som du utsätt för sol, då huden är lite extra känslig och det är lätt att du bränner dig. Tänk också på att använda en anpassad ansikts peeling, då ansiktet är extra känsligt. En kroppspeeling kan du antingen köpa i butik eller göra en egen hemma.

 
(Källa - Jennifers blogg & Tumblr)
 

Schweiz

Ett ställe jag måste besöka är Schweiz, jag har inte tidigare lagt så mycket energi på det stället men jag har träffat såså många människor som kommer därifrån den senaste tiden och som är jätte trevliga tycker jag. Jag började kolla runt lite och tycker att det verkar as häftigt där, och inte nog med det, killarna är sjukt snygga. Ja, dom jag har träffat iallafall. Min mor har vart där och hon tyckte också att det var jätte nice och värt att åka dit. Därför är det nu en av mina drömresemål!
 
 

Festival? YES

Jag fullkomligt älskar festivaler och sånt som hör till därför slängde jag ihop ett snabbt collage med lite snygga stuff som passar utmärkt att ha på sig, vet att vissa inte har någon aning om vad det ska ta med sig eller bära och jag älskar den här slappa men samtidigt sjukt snygga stilen när man ska på liknanade event. Om det är en festival över dagen bara och man sen åker hem och sover kan man ha på sig lite finare saker men om man är där under ett par dagars tid och sover där så måste man tänka på att inte ta med sig saker som man bryr sig alldeles för mycket om eftersom att det är smutsigt och sånt.
 

RL skjorta

 
Dessa skjortar är så himla snygga på killar!! Passar perfekt att ha nu i sommar och funkar till nästan allt! Jeans, chinos, shorts och över kan man ha en hood eller en pullover, ja och så vidare. Dessa är då till för killar och man kan antaligen köpa dom på NK, just nu på RL sida (amerikanska, vet inte riktigt hur det går till då dock) så har dom rea på dessa två, så det är bara in och kika om man är intressead!! Detta kan ju även vara snyggt på tjejer faktsikt, vet inte rktigt hur det funkar i och med att det är killmodell men det skulle vara sjukt nice till en jeanskjol eller någonting, gillas!!
 
 

It's that kind of a day again.

 
 

21.21

 
Jag har bestämt mig för att blogga lite när jag känner för det istället för att jag ska göra massa ovärda inlägg när jag egentligen inte vill blogga (eller har tid). Jag vet inte riktigt vad ni vill höra dock, vill ni höra mer om vardagen? Liksom om jag vart på stranden, eller varit i stan eller festat? För isånnafall så kan jag bli bättre på det. Dock kom jag just på att jag bloggar för min skull så egentligen borde det ju vara jag som bestämmer, men strunt samma!
 
Över har ni två bilder från när jag var och fikade igår tror jag att det var. Fika här är inte direkt att dricka latte utan då blir det en dink och snacks/räkor och sånt skit. Men det gillar jag. På nedre bilder så ser ni min vän som jag inte har visat tidigare tror jag, vi har känt varandra enda sen jag kom hit typ och han är jätte snäll! Han ser lite arg ut på bilden men han är söt i verkligheten! Nu blir det middag för mig och resten av kvällen hade jag tänkt att spendera här hemma, kolla på serier, blogga och käka någonting gott kanske. Hörs!

19.01

Juste, jag har ju en blogg och idag är det redan juli. Tiden springer iväg läskigt snabbt. Bloggen har vart död den senaste tiden, har ingen motivation alls plus att jag har vart upptagen, inte vart hemma en sekund! Jag älskar sommar och jag älskar turist säsong. Har mestadels hängt på stranden och festat det senaste, jag vaknade imorse upp full och var det enda fram till klockan tre idag, då undrar jag lite vad det är för fel på mig. Ska kolla om jag har några roliga bilder jag kan dela med mig av, för jag skulle ju bli bättre på att ta bilder från vardagen.
 
Idag har jag bara legat i sängen hela dagen och inte kommit så mycket längre faktsikt, hade inte tänkt att göra någonting annat idag utan bara ta det lugnt (och denna gången menar jag det.)
 
RSS 2.0