TORSDAG

Jag och Matheus på Feria.
 
Godmorgon!! Idag blev det ingen skola för mig då jag mår så dåligt utav mina mediciner, jag skakar och blir så trött att jag däckar vart jag än är. Inte så speciellt roligt, önskar bara att jag vart frisk någongång. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. några vänner ville träffas och sen har jag nog en del småsaker att göra med mamma, men tills mestadels så kommer jag nog bara ta det lugnt. Det tråkiga är DOCK att det är en skit rolig fest ikväll och jag käkar pencelin så jag kan inte dricka och röker jag kommer jag dö eftersom att jag fått bronkit... Woho vilken fest. Men jaja, det finns tusen andra roliga fester som jag kommer kunna gå på när jag blir frisk. Hm, que mas, ligger just nu och väntar på att mamma ska komma med mat för jag är så hungrig. Jätte ovärt inlägg men me da igual, hopppas ni har en bra dag!

MÖSSA I HÖST/VINTER

 
I höst/vinter kommer jag vilja att ha en liknande mössa som den över. Egentligen en som har en as gay text på, typ DOPE (seriöst nu alltså) even though det är lite töntigt... Men enligt mig så kan en mössa gör en outfit väldigt mycket. Jag kommer även att använda min pälsmössa, men en sådan har jag redan medans en sån över äger jag inte. Det är lite roligt att skriva om det modet JAG tycker om, jag menar modet här och i Sverige är inte samma och jag har varit utan Svensk media i cirka två månader (möjligtvis tre då jag inte var så särskilt aktiv ett tag) så det ska bli intressant att se skillnad på min klädstil då jag endast influerats av spanjorer och självklart vad jag gillat innan.

L0L (:

 

ADIOS VERANO

Här var jag brun... Jag och Emir hursomhelst.
Hola locos, idag har jag inte vart I skolan utan I princip bara vart hos doktorn, har varit sjuk I typ en månad nu och har totalt struntat I det och istället gjort det jag känner för. Dock känns det som att jag är på bättringvägen för jag mår inte så dåligt just nu, hostar bara väldigt mycket och är förkyld. Med massa medeciner så går det säkert snart över. Om någon timme så ska jag träffa en kompis och därefter sova antagligen, dagen har väll inte vart så speciellt händelserik men ibland är det faktsikt skönt med endast lugna dagar.

k pasa por tu casa

Madre mia va länge sedan det var, jag kommer knappt ihåg hur man skriver i en blogg. Hursomhelst så gick ju min data sönder för några månader sedan och några veckor därpå så lyckades jag även ha sönder min iphone under feria... Kombinationen utav alkohol + dans och iphone slutar oftast inte så bra och det lärde jag mig. Så därför har jag inte uppdaterat dom två senaste månaderna.
 
 
När man inte har skrivit på ett tag inser man hur mycket som har hänt medans jag vart borta. Jag har lyckats hunnit med att ha ett helt förhållande som visserligen inte är så helt atm men man kunde skymta en bit utav oss innan jag "slutade blogga", sen har jag börjat i skolan vilket jag tycker är kul men otroligt svårt, jag har blivit ännu bättre på Spanska, fått massa nya vänner, jag tror att jag ändrats en bit som person både utseendemässigt och personligt faktiskt. Sen har även mycket mer hänt, både stora och små samt mer personliga och mindre.
 
Vädret här just nu är bra even though det märks att det börjar bli höst nu, sommaren här har varat i typ 5/6 månader så jag börjar bli lite trött på sommarkläderna, haha. Om två veckor blir jag även 18, inte ett dugg taggad då det inte kommer bli så stor skillnad för mig men en födelsedag är en födelsedag!
 
Jag har inte riktigt bestämt mig än ifall jag ska fortsätta blogga, om jag ska sluta eller kanske bara ska skriva någon gång ibland. Det återstår och ser och jag kommer nog att blogga på som vanligt. Tyvärr har jag nog inte många bilder att bjuda på då jag inte har någonting att fota med, menmen.
 
 
RSS 2.0