BEHÅLL DIN SOLBRÄNNA

Kallduschar - När du väl har en riktig snygg bränna, undvik allt som gör huden lättare torkar ut, tex varmvatten. Försök därför att alltid  duscha i ljummet vatten! Försök undvika bastu, och bubbelpool.

Återfuktning -  Se alltid till att börja smörja in huden en vecka innan jag ska utomlands, för väl på plats ha en stark och återfuktad hud. Därefter, smörj in dig med en riktig fet kräm.

Smörj in på fuktig hy - Direkt efter dusch, när huden är lite fuktig så passar det allra bäst att smörja in sig, huden kommer då absorbera krämen jätte bra!

Drick mycket vatten - Det är viktigt att dricka vatten inte bara för att minska risken att bli uttorkad utan också för att göra huden mjuk och att den håller sin balans. Detta gör att du blir brunare!

Peela kropp & ansikte - Genom att peela huden får du bort  död hud som ligger överst på huden. Var noga med att inte peela dagen innan eller samma dag som du utsätt för sol, då huden är lite extra känslig och det är lätt att du bränner dig. Tänk också på att använda en anpassad ansikts peeling, då ansiktet är extra känsligt. En kroppspeeling kan du antingen köpa i butik eller göra en egen hemma.

 
(Källa - Jennifers blogg & Tumblr)
 
Postat av: vanja

härlig bild :)

2013-07-08 @ 03:15:05
URL: http://vvanja.blogg.se

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (visas ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentera här:

RSS 2.0